TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Şoförler Odası taşlı saldırıya uğradı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Karabağlar’da bulunan binası seçim sonuçlarının belirlendiği dakikalarda genç bir şahsın taşlı saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Şoförler Odası taşlı saldırıya uğradı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Karabağlar’da bulunan binası seçim sonuçlarının belirlendiği dakikalarda genç bir şahsın taşlı saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kimliği belirsiz bir genç, binanın önüne gelerek yerden aldığı kaldırım taşını giriş kapısına fırlatıyor. Kapının camları kırılırken, saldırgan olay yerinden uzaklaşıyor. Saldırı sonrası hizmet binasına gelen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Bugün genel kurulumuz vardı. Genel kurul neticesi açıklandıktan sonra odaya geldiğimizde binamızın saldırıya uğradığını öğrendik. Camları kırmışlar. Demokrasiyi içine sindirmek lazım. Burası benim şahsi malım değil, esnafın malı. Yani buraya yapılan saldırı esnafa yapılmıştır. Bu yüzden ben ve yönetim kurulumuz bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu olayla ilgili şikayetimizi ilgili mercilere yaptık” dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anık güven tazeledi

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda başkanlık görevine Celil Anık yeniden seçildi. Fuar İzmir’deki genel kurulda mevcut başkan Anık ile Mustafa Pala yarıştı. Celil Anık bin 171 oyla yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Mustafa Pala ise 741 oy aldı. Anık, seçim sonrası yaptığı açıklamada, verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Teknolojiden yararlanan bir meslek grubu olma yolunda hızla ilerliyoruz. İlk işimiz kısa mesafe sorununu ortadan kaldırmak. Ardından da cep telefonundan taksi çağırma uygulamasına geçiş yapacağız” dedi. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, Hüseyin Çağlayan, Erkan Özkan, Ahmet Gündüz, Abdullah Benli, Mehmet Gülpınar, Mehmet Kemal Atilla, Mustafa Özgalip, Ali Aydıner, Naci Zengin ve Ramazan Bıçakçı. AA/İZMİR

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.