TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir bu hafta çok mutlu

İzmir takımları bu haftayı güzel sonuçlarla geride bıraktı. İzmir’i Spor Toto 1. Lig’de temsil eden Altınordu, evinde 3 puanı alarak Süper Lig’e göz kırpmaya devam etti

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir bu hafta çok mutlu

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu, düşme hattında yer alan Denizlispor’u Kerim Avcı’nın son dakikada attığı gol ile 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla, Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresinde oynadığı 11 maçtan 9 galibiyet çıkaran Şeytanlar, playoff mücadelesinde 48 puanla 4’üncü sıradaki yerini korudu. Lider Rizespor’un puan kaybettiği haftada Şeytanlar’ın sahadan üç puanla ayrılması Süper Lig yolunda önemli bir adım oldu.

GÖZ-GÖZ 1 PUANI KURTARDI

İzmir’i Spor Toto Süper Lig'de başarıyla temsil eden Göztepe, ligin 26. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Göztepe zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. Bu sonuçla Göztepe, Avrupa Kupalarına katılma yolunda umudunu sürdürdü. Haftaya içeride Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Göz-Göz evinde 3 puanı almak için sahada ter dökecek.

MENEMEN DOLU DİZGİN

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor evinde Tokatspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Menemen Belediyespor, 27. haftayı takipçisi Hatayspor'un 2 puan önünde lider tamamladı. Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet daha alan Menemen, adım adım şampiyonluğa gidiyor.

ALTAY, SAKARYA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Altay, zorlu Sakarya deplasmanından puan çıkartamadı. Uzun yıllardır aralarında büyük rekabet olan iki takımın maçında kazanan Sakaryaspor oldu. Ev sahibi Sakarya için sezon finali niteliğindeki karşılaşma, konuk takım için ise zirvedeki yerini sağlamlaştırmak adına bir fırsattı. Ancak Büyük Altay, fırsatı değerlendiremedi ve İzmir’e eli boş döndü.

KAF-KAF’IN UMUTLARI TÜKENİYOR

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’ta düşme hattındaki Karşıyaka, üst üste 7'nci mağlubiyetini iç sahada Kahramanmaraşspor önünde aldı ve kurtuluş umutlarını mucizelere bıraktı. Alt sıralardaki rakiplerinden Fethiyespor’un da mağlup olduğu haftayı yine puansız kapatan Karşıyaka, son 7 maça 15 puanla girdi. Karşıyaka göz göre göre bir alt lige doğru gidiyor.

FIRTINA BİR PUANI KURTARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda Sivas Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Bucaspor, konuk ettiği Sancaktepe Belediyespor'u son anda elinden kaçırdı. Evinde 3 puana ulaşamayan Fırtına, bu sonuçla haftayı 27 puanla kapattı.

TİRE GALİP, BERGAMA 1 PUANI KAPTI

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta deplasmanda 5'te 5 yaptıktan sonra evinde Gölcükspor'u 2-1 mağlup eden Tire 1922 Spor, iç sahadaki galibiyet özlemine son verdi. Tire'de çıktığı son 6 müsabakada 4 beraberlik, 2 yenilgi alan kırmızı-beyazlılar, Gölcükspor zaferiyle taraftarının gönlünü aldı. Eski stadındaki son maçını kazanan Tire 1922 Spor, bir dahaki iç saha maçında yeni stadında Van Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. TFF 3. Lig 1. Grupta Bergama Belediyespor ise deplasmanda 12 Bingöl Spor’dan 1 puanı almayı başardı. Küme düşme korkusu yaşayan Bergama Belediyespor ise haftaya yine deplasmanda olacak ve Kozan Belediyespor’a konuk olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.