TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yok böyle bir düğün albümü

Gümüşhane’de görev yapan Aydınlı Fulya ve Trabzonlu Ersin Kalay çifti, düğün fotoğraflarını tanışmalarına vesile olan kentin ve bölgenin dağlarında gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 07:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yok böyle bir düğün albümü

Fulya Tan Kalay ve Ersin Kalay çifti, binbir zorluğa rağmen evliliklerinin başlangıcından geleceğe hatıra olarak taşıyacakları binlerce fotoğraftan oluşan ‘Dağlar Oldu Evumuz’ albümünü hazırladı ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Doğup büyüdükleri iki farklı şehirden görevleri gereği geldikleri Gümüşhane’de doğaya olan tutkularına kulak verip, buldukları her fırsatta dağlara doğru yola çıkan Kalay çifti, tanışmalarına vesile olan dağları mutluluklarına ortak etti. Düğün fotoğraflarına mekan olarak dağları ve karlı zirveleri seçen Kalay çifti, nikah işlemlerine başladıkları geçtiğimiz mayıs ayından itibaren düğün tarihi olan 8 Temmuz’a, daha sonrada 10 Eylül’e kadar fotoğraf çekimlerine devam ettirdi. Her zorlu tırmanışın ardından ‘Bu son olsun’ diyen fakat çekimlere devam eden Kalay çifti, Gümüşhane’nin Yaylalı Karagöl dağı, Kostan Dağı, Yanbolu vadisi ve dağları, Santa Antik Kenti, Çakırgöl dağı ve yaylalarında çekimleri gerçekleştirdikten sonra finali Kaçkar dağları Yedigöller bölgesinde gerçekleştirdi. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.