TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım: Yine biz çözeceğiz

Özkanlar Pazaryeri ile ilgili yer sorununu esnaftan dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, “Bu işi Üçkuyular’da da biz çözdük yine biz çözeceğiz. Kemal Bey size söz verip gitti mi? Buna şaşırmamak lazım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yıldırım: Yine biz çözeceğiz

E. ÇAĞLA GENİŞ

Mahkeme kararıyla kapatılan Özkanlar Pazaryeri ile ilgili yer sorunu çözmek için girişimlerini sürdüren esnaf iki gün önce açılış için İzmir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Esnaf sözcüsü Faysal Acar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın yardımıyla Başbakan Binali Yıldırım’a 5 aydır yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Görüşmenin detaylarını hakkında bilgi veren Faysal Acar, “Başbakanımızla görüştük durumu kendisine aktardık. Yaklaşık 5 dakika kadar görüşme fırsatı bulduk ve sorunlarımızı anlattık. Sayın Başbakanımız telefon numaramı aldı ve söz verdi. Başbakanımız bize, ‘Bu işi Üçkuyular’da da biz çözdük yine biz çözeceğiz’ dedi. Ben de ‘Size güveniyoruz Başbakanım’ dedim. Sayın Başbakan daha sonra, ‘Kemal bey size söz verip gitti mi’ diye sordu. Ben de, ‘Bizzat bana açıklama yapacağını söyledi ama kaçtı gitti. 800 insan yol ortasında onu bekledi ama o durmadı’ dedim. Başbakanımız ise, ‘Buna şaşırmamak lazım’ deyince ‘Şaşırmadık zaten’ dedim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.