TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldızların altında muhteşem açılış

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği geleneksel Çim Konserleri, bu yıl Cem Adrian’la birlikte muhteşem bir açılış yaptı. Binlerce İzmirli, ünlü sanatçıyı dinlemek için Tarihi Havagazı Fabrikası’nda buluştu

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2017 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yıldızların altında muhteşem açılış

Yaz akşamlarında İzmirli sanatseverlerin en çok rağbet ettiği mekanların başında gelen Tarihi Havagazı Fabrikası, adı gibi tarihi bir geceye ev sahipliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Çim Konserleri”nin bu sezonki serisi ünlü sanatçı Cem Adrian ile başladı. Büyükşehir Belediyesinin restore ederek kentte kazandırdığı Tarihi Havagazı Fabrikası’nın bahçesinde düzenlenen konsere binlerce İzmirli katıldı.

EN GÜZEL İZMİR KONSERİM

Sevilen sanatçı Adrian, İzmir’de böyle muhteşem bir kalabalığa seslenmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu gece en güzel İzmir konserimi veriyorum” dedi. Konser saatinden çok önce Tarihi Havagazı Fabrikası’nı dolduran İzmirli müzikseverler, gece boyunca sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Çim Konserleri’nin 7 Eylül’deki konuğu, şarkılarında mülteci kampında yaşadıklarını anlatan Batı Sahralı Aziza Brahim olacak. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.