TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım: Milletin içine çıkacak yüzleri yok

Eşrefpaşa’da bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, 6 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum için destek istedi

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yıldırım: Milletin içine çıkacak yüzleri yok

MEHMET ŞERİF TOPRAK

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Eşrefpaşa semtinde düzenlenen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın da katıldığı Eşrefpaşa Merkez Kahvehanesi’nde toplanan yaklaşık 300 kişilik grupla birlikte kahvaltı yapan Yıldırım, ‪16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum için destek istedi. ‪Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren anayasa değişikliğinin arifesinde olduklarını anlatan Yıldırım, “Saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İki gün Gültepe'deydik, bugün bütün gün Eşrefpaşa’dayız. Mahallelerdeyiz, sokaklardayız, evlerdeyiz. Gittiğimiz yerlerde, girdiğimiz evlerde şunu tespit ediyoruz. Bir yalan çarkıdır dönüyor. 20 yılı aşkındır siyasetin içindeyim. İlk defa bir seçimde bu kadar fazla yalanın söylendiğini görüyorum” şeklinde konuştu.

DOĞRULARI SÖYLEMEK LAZIM

Hayır cephesinin işi gücü bıraktığını yalan üretmekle meşgul olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Bu yalanlardan birkaç tanesini size söyleyeyim. Anayasa referandumu geçerse ‪16 Nisan’da, 6 ay içinde bir yasa çıkacakmış ve başı açık olanların başı kapatılacakmış. Bunu söyleyen insanların biraz yüzü kızarır. Yine referandumda evet çıkarsa malınız mülkünüz elinizden alınacakmış. Yalan demeye dilim varmıyor. İftiranın alası. Doğruları söylemek lazım. Siz gerçekleri anlatın millet kararını versin. Bu yalanlarla nereye varmaya çalışıyorsunuz. Evet çıkarsa ülkeyi bir kişiyi yönetecekmiş. O kandırılırsa ülke elden gidecekmiş. Bu ülkeyi terör örgütlerine, Avrupa'ya peşkeş çekmek isteyebilirsiniz. Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyebilirsiniz. Ama sizin dışınızda bunu kimse söylemiyor” açıklamasında bulundu.

GÖZÜMÜZ ÜZERLERİNDE 

İzmir ve Konak’ın durumunun ortada olduğunu belirten Yıldırım, “Bu yalanları belediyenin bizzat çalışanları söylüyor. Onları buradan uyarıyorum. Gözümüz üzerlerinde. Kim olduklarını biliyoruz. Belediye çalışanları, işçi kardeşlerim yanlış yapıyorsunuz. Sizin göreviniz millete hizmet etmek. Siz bunun için maaş alıyorsunuz. Size, kapı kapı gezip millete yalan söyleyesiniz diye milletten toplanan vergilerle maaş verilmiyor. Size kim ‘Yalan söyle, propaganda yap’ diyorsa elinizin tersiyle itin. Konak’ın tüm sokakları delik deşik. Kazılmadık sokak kalmadı. Konaklılar hizmete aç. İlçe Konak Belediyesi’nden hizmet alamıyor. Peki insanların hizmet beklediği Belediye Başkanı Sema Pektaş nerede? Başkan eşinin memleketinde Malatya’da seçim çalışması yürütüyor. Çünkü milletin karşısına çıkacak yüzü yok. Çünkü sokağa çıkarsa kazdıkları hendekleri, toplamadıkları çöpleri, imardızlığı, plansızlığı, sokak hayvanlarını soracaksınız. O nedenle Konak’ta sizin karşınıza çıkamaz. Asker ailelerine verilen yardımları kesti. O paralarla Malatya’da kadın sığınma evi açtı” dedi.

YALANLARA İNANMAYIN

Herkesi ‘Evet’e destek vermeye ve kampanyaya katılmaya davet eden Yıldırım, “Öncelikle sizden isteğimiz bu yalanlara inanmayın. Bunların tek hedefi milletin kafasını karıştırmak. Çevrenizde kafası karışık ne kadar komşunuz, akrabanız varsa onlara doğruyu anlatın. Siz doğruları anlatın kararı milletimiz versin” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.