TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni dönem eğitimleri başladı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bin 200 öğrencinin eğitim desteği aldığı Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezini (ÇİBEM) ziyaret ederek, lise ve üniversitelere hazırlanan öğrencilere başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni dönem eğitimleri başladı

Çiğli Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliğini hedeflediği Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezini (ÇİBEM) de, 5. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler ile mezunlara eğitim desteği veriliyor. Eğitim öğretim yılı başında yapılan seviye belirleme sınavının ardından öğrenciler sınıflarına yerleşerek eğitim almaya başladı. Toplam 55 sınıfta bin 200 öğrenci tüm okul derslerini aldığı ifade edilirken, Çiğli Belediyesinin belediye eski binasında iki yıl önce hizmete sunduğu eğitim merkezinde verilen eğitimler bu yıl yoğun ilgi gördü. Ortaokul ve lise öğrencileri ile lise mezunları tüm derslere katkı sağlanan merkezde, ek derslik ve öğretmen sayısı da artırıldı.

Öğrencileri ziyaret ederek onlara başarılı bir yıl dileyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerle sohbet edip, öğrencilerin öneri ve düşüncelerini dinledi. Eğitimin önemini vurgulayan ve bu anlamda belediyenin hizmet üreteceğini belirten Başkan Arslan, “Geçtiğimiz yıl öğrencilerimiz başarılarıyla bizim yüzümüzü güldürdü. Eğitim desteğini bu yıl da vereceğiz. İnanılmaz bir başvuru aldık. Derslik ve öğretmen sayımızı artırdık. Öğrencilerimiz yeter ki istesin. Biz elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.