TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazar İclal Aydın’a imza gününde yoğun ilgi

Yazar ve Oyuncu İclal Aydın, Point Bornova’da yeni romanı ‘Üç Kız Kardeş’in imza gününde yoğun bir ilgiyle karşılaştı

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 06:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yazar İclal Aydın’a imza gününde yoğun ilgi

HALİL YAYLAK

Hayranlarının oluşturduğu kuyruğun imza günü süresinde bitmeyeceğini fark eden Yazar Aydın, İstanbul uçağını erteledi. Aydın’ın büyük ilgi gören ‘Üç Kız Kardeş’ isimli yeni kitabının imza günü etkinliği Point Bornova D&R’da düzenlendi. Aile hikayelerini yazmayı çok sevdiğini belirten Aydın, “Dolayısıyla roman yazmaya 40 yaşından sonra cesaret edebildim. Hikaye anlatabilmek, o hikayelerin içerisindeki insanları doğru tahlil edip doğru aktarabilmek biraz yaşla ilintili diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın, kendimle ilgili serüvenden bahsediyorum. Tüm kitaplarım birbiriyle ilişkilidir. Her birini ayrı ayrı da okuyabilirler. Ama sürpriz bir bircimde hepsi birbiriyle bağlantılıdır” diye konuştu.

MUTLULUK VERİCİ

Son kitabı Üç Kız Kardeş’in en çok satan kitaplar arasına girmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Aydın, kadınların kitabı kız kardeşlerine ya da kız kardeşleri kadar sevdikleri bir tanıdıklarına hediye ettiklerini belirterek, “Bu çok mutluluk verici bir şey. Üç Kız Kardeş, birbiriyle ilintili bir serinin üçüncüsüdür. Ama devam kitabı gibi değil. Kitapta hayata dair her şey var” dedi.

UÇAĞINI ERTELEDİ

İmza Günü’nde uzun kuyruklar oluşması üzerine tüm hayranlarıyla tek tek ilgilenmek istediği için İzmir-İstanbul uçağını erteleyen Aydın, “Bir ara imza sırasındaki kuyruğa baktım. Önce yemek kuyruğu zannettim. Yakında bir hamburgerci olduğunu düşündüm. Kuyruğun sonuna doğru gittiğimde herkesin benimle tanışmak için beklediğini gördüm. ‘Mümkün değil bitmez’ diye düşündüm. İki saat süresince sırada imza için bekleyen kitapseverler var. O kişiyi bir imza atıp gönderemezsiniz. Gözünün içerisine bakıp ‘Nasılsınız, benim için beklediniz teşekkür ederim’ demelisiniz. Bu yüzden uçağımı erteledim. Ben beklemekten çok memnunum. Mutlu bir yorgunluk var. Şahane İzmirliler ile beni buluşturan AVM yönetimi ve D &R yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.