TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Kebir sitem etti

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, medyada yer alan ‘Becker küçülüyor’ haberlerine sitem etti. Sporcu yetiştiren takım olduklarını söyleyen Kebir, “İyi yapmaya çalıştığımız bir şeyin kötü yansıması oluyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Volkan Kebir sitem etti

KENAN YEŞİL

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2017 – 2018 sezonunda mücadele edecek olan Bornova Becker Spor’a, tente ve branda sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan İzmirli “Anadolu Tekstil” sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Anadolu Tekstil kulübün kuruluşundan beri desteklerini vermişlerdi. Bu kriz döneminde don kişotluk yaptılar. Bir karşılık beklemeden sponsor oldular” diye konuştu.

Firma ve kendileri hakkında bilgiler veren Anadolu Tente Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükkuş ise, “Ülkemizin menfaatlerini gözeterek işimizi yapıyoruz. Becker’ın kurulmasında Volkan kardeşimizin emeği çok fazla. Bizde destek olmaya çalışıyoruz. Kendi ülkemiz için elimizden geldiği kadar gayret içerisindeyiz” dedi.

NASIL DÜŞME ADAYIYIZ ANLAMIYORUM

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, imza töreninden sonra ‘Becker küçülüyor’ ile ilgili basında çıkan haberlere sitem ederek açıklamalarda bulundu. Sporcu yetiştirdiklerini vurgulayan Başkan Kebir, “İyi yapmaya çalıştığımız bir şeyin kötü yansıması oluyor. Sporcu yetiştiren takımız. Gençlere şans verdikçe kulüp kapanıyormuş gibi bir hava oluşuyor. Maçlar oynanmadan düşme adayı nasıl oluyor anlayamıyorum. İzmir tarihinde Avrupa kupası oynuyoruz ama ligden düşme adayı oluyoruz. Biz hala neyin adayıyız anlamış değilim. Biz altyapıya çok önem veriyoruz. Bu sene sonunda herkesin ağzında olacak isimler çıkartacağız” dedi.

ALTYAPI ŞAMPİYONLUKTAN ÖNEMLİ

Süper Lig’e 5 yıl içerisinde arka arkaya gelen başarılarla Türkiye tarihinde en çabuk Süper Lig’e çıkan takım olduklarını vurgulayan Başkan Kebir, kendileri için sportif  başarıdan  çok a takım ve milli takım düzeyine altyapıdan sporcu çıkarmanın çok daha önem arz ettiğini söyledi. Başkan Volkan Kebir şöyle devam etti: “2.5 yılda 5 yıldız oyuncu çıkarttık. Hiç bedel istemeden bu sporcuları İzmir’deki kulüplere verdik. Altyapılarımızda çocuklarımız idman yapıyor. Sportif başarılar arkasında bir hikaye yoksa hiç bir şey ifade etmez.  Maçlarımıza hep aile ve çocuklar geldi. Profesyonel taraftar almadık.  Biz sporu şampiyonluk için değil A takıma milli takıma oyuncu çıkarmak için yapıyoruz. Bizim için 16 yaşındaki bir gencimizi A takıma çıkartmak şampiyonluktan daha önemli. Biz kadına güveniyoruz. İzmir’in kadınıdır. Çıkar mücadele eder galip de olsa mağlup de olsa bizim baş tacımızdır. Biz bize yetiyoruz. Bizi seven bizi bir daha bırakmıyor. Bugün yaptıklarımız 15 yıl sonra daha iyi anlaşılacaktır.”

İZMİR’DEN DESTEK GÖREMEDİK

Kadın basketbolda en fazla sponsorluk alan takım olduklarını belirten Başkan Kebir, ancak İzmir iş dünyasından çok fazla destek göremediklerini ifade etti. Kebir,, “3 yılda 200’den fazla sponsoru İzmir’e getirdik. Bunların ancak 3 tanesi İzmirli. Bu durum bizleri üzüyor. Bizim koyduğumuz hedef sportif bir hedef değil. Sene sonunda 16 yaşındaki 2 oyuncumuzu A takım seviyesini yükseltebiliyorsak benim hedefim geçekleşmiş olur. Sportif  başarı kelebek gibidir. 3 galibiyet alarak bu başarı sağlanır. Bizim bir oyuncumuz ciddi transfer bedelleriyle başka kulübe gittiğinde ailesini ve kendi hayatını kurtarır. Her maçı yenmek için oynarız.  Handikaplı bir şehrin takımıyız. Diğer şehir takımları gibi değiliz.  1 tane yabancı oyuncu oynatmadan Euroleague oynayacak takım yaratmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.