TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatansever gençlik İzmir kurultayında buluşacak

Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl Başkan Vekili Ferdi Tanhan, 25 Şubat Pazar günü Bornova Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilecek Kurultay’a İzmirli vatansever gençleri davet etti

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Vatansever gençlik İzmir kurultayında buluşacak

NİLGÜN TAZE

Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl Başkanlığı 25 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Olağanüstü İl Kurultay’ı için basın açıklaması düzenledi. Bornova Öğretmen Evi’nde saat 13.00’de düzenlenecek Kurultay’da yeni başkan seçilerek Türkiye gündeminde yer alan konular ele alınacak.

Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl Başkan Vekili Ferdi Tanhan, Türk gençliğinin ağır sorumluluklar altında bulunduğunu belirterek, “Ağabeylerimiz, kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız büyük bir azimle terörün üzerine yürümektedir. Öncelikle vatanımız için her türlü fedakarlığı yaparak canını dahi esirgemeyen şehitlerimizi minnetle ve özlemle anıyoruz. Onların büyük mücadelesinden güç alıyor, kuvvet topluyoruz. Bu vesileyle Afrin’de savaşan kahraman Mehmetçiğimize başarılarının devamını diliyor, onlara selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETİLEMİYOR

Meclisteki partilerin durumun ciddiyetinin farkında olmadığını belirten Tanhan şu açıklamaları yaptı: “Bir yandan küçük kişisel kaygılarını ve takıntılarını büyük memleket davasının önüne koyanlar diğer yanda başa gelmesi halinde, yeniden ABD’ye teslim olacak ve dolayısıyla Türkiye’yi emperyalistlere boğduracak alternatifler milletimizin seçeneği olmayacaktır. Türk milleti çareyi onu bu sorunlarla karşı karşıya getiren, kendi varlığını milletin varlığına tercih eden sistem partilerinde bulmayacaktır.”

KURULTAYA ÇAĞRI

Tanhan, Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl Örgütü olarak 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Bornova Öğretmen Evi’nde düzenleyecek Kurultay’a İzmir’in bütün vatansever gençlerini davet ettiklerini açıklayarak, “Vatan Partisi’nde gençler vitrin süsü değildir. Söz ve karar sahibidir. Vatan Partisi’nin kurultaylarında sandalyeler değil fikirler havada uçuşur. Bütün İzmirlilere çağrımızdır. Gelin ileride Türkiye’ye yönetecek gençlerin memlekete meselelerini nasıl tartıştığını görün. Makam ve koltuk sevdasıyla değil, memleket sevdasıyla yetişen Atatürk Gençliğinin mücadelesine destek olun” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.