TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urla seferleri de başlıyor

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Urla seferleri de başlıyor

Deniz ulaşımında yeni gemilerle birlikte hızlı, konforlu ve güvenli yolculuk dönemini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününden itibaren yaz sezonunu açıyor. İZDENİZ Genel Müdürlüğünün deniz yolculuğunu sevenler için bu kez bir de sürprizi var. Geçtiğimiz aylarda Urla İskelesi’ni tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Yassıcaada seferlerinin yanına yeni bir rota olarak Urla’yı da ekledi.

YENİ ROTA URLA

Urla seferleri Ramazan Bayramı’nın ikinci günü 26 Haziran 2017’de başlayacak ve bayramın üçüncü günü de devam edecek. Bu tarihten sonra hafta sonu tatilini Urla’da geçirmek isteyen İzmirliler için cumartesi ve pazar günleri Konak İskelesi’nden Urla İskelesi’ne sabah 09.00’da ve akşamüzeri 17.00’de, Urla İskelesi’nden-Konak İskelesi’ne de 10.15 ve 19.00’da olmak üzere karşılıklı 2 sefer düzenlenecek. Seferler 5 Eylül’e kadar devam edecek. Urla seferlerinin ücretleri tam bilet 10 TL, öğrenci bileti 6 TL, öğretmen bileti de 8 TL olacak ve İzmirim Kart ile geçiş yapılacak.

GÜNÜBİRLİK TATİLİN VAZGEÇİLMEZİ

İzmir’de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Yassıcaada Tesisleri, bayramın ikinci gününden itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak. 2016 yaz sezonunda yaklaşık 23 bin kişiyi ağırlayan tesis, bu yaz da İzmirlilere ekonomik tatil hizmeti vermeye devam edecek. Yassıcaada seferleri Ramazan Bayramı’nın ikinci günü başlayıp 5 Eylül’e kadar devam edecek ve pazartesi günleri dışında her gün sefer yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesinin Yassıcaada seferleri, Karşıyaka İskelesi’nden 08.30’da, Üçkuyular İskelesi’nden ise 09.00’da başlıyor. Adadan dönüş saati ise 17.45. Gidiş-dönüş gemi yolculuğu ile tesise giriş ücretinin sadece 20 TL olduğu Yassıcaada tatilinin biletleri sefer gününe kadar Karşıyaka ve Konak iskelelerinde bilet satış ofislerinden temin edilebilecek. Yassıcaada tatilinden 7 yaş altı çocuklar, ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek ‘Serbest Seyahat Belgesi’yle ücretsiz yararlanabilecek.

YİNE YENİDEN FOÇA

İZDENİZ Genel Müdürlüğü Foça seferlerini de başlatıyor. Normal şartlarda sadece hafta sonları sefer yapılması planlansa da, bayram nedeniyle 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günleri için özel tarife uygulanacak. Konak-Foça seferleri bayram sonrası her hafta sonu Konak’tan 8.20’de Karşıyaka’dan 8.40’ta kalkacak vapurlarla yapılacak. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.