TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Umutla bakıyoruz”

İzmir Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla resepsiyon düzenlendi. Resepsiyonda bir konuşma yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, dayanışmanın geleceğe umutla bakmamıza vesile olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Umutla bakıyoruz”

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

İzmir Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kabul töreni düzenlendi. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nda konuklarını kapıda karşıladı. Resepsiyona, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir milletvekilleri Necip Kalkan, Mahmut Atilla Kaya, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral Hilmi Özkök de katıldı. Vali Erol Ayyıldız törende, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünü milletçe büyük bir coşku içinde kutlamanın hep beraber mutluluğunu yaşıyoruz. Devletimiz ve milletimiz, milli birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetin sağladığı imkânları en iyi biçimde kullanarak, Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır mesajının bizlere yüklediği büyük sorumluluğun bilincinde çalışacak, ülkemizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız. Ecdadımızın Cumhuriyetimizin kuruluşu esnasında gösterdiği azim ve kararlılık, çağdaş uygarlık yolundaki yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“TARİHİMİZ ŞANLI ZAFERLERLE DOLU”

ValiAyyıldız konuşmasının devamında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda gösterilen azim ve kararlılığının kendilerine ilham kaynağı olmaya devam ettiğini belirterek, “Tarihimiz şanlı zaferlerle doludur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve onunla başlayan Kurtuluş Savaşı, yine onun önderliğinde destansı bir inanç ve kararlılıkla yürütülen, tüm imkansızlıklara rağmen kazanılan tarihi bir zafer olarak tarihteki en görkemli zaferlerden bir tanesi haline gelmiştir. Necip milletimiz, bu tarihten sonra da milli birlik ve beraberliğine kastedenlere karşı tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi destanlar yazmıştır. Milli birlik ve beraberliğimize karşı gelenlere en iyi cevabı vermiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimi de devlet ve millet bütünleşmesinin en güzel örneği olmuştur. Bu dayanışma, geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır” ifadelerini kullandı. Gazilerin de katıldığı etkinlikte Vali Ayyıldız tarafından pasta kesildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.