TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Konferansı başladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, BAYEM Ajans ve Promosyon Ltd.Şti. tarafından düzenlenen ‘2. Uluslararası Malzeme Bilime ve Teknolojisi Konferansı (Kapadokya IMSTEC 2017)’ başladı

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Konferansı başladı

Nevşehir’in Ürgüp İlçesi Perissia Otel’de açılışı düzenlenen ve üç gün sürecek olan konferansın açılışına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, ilçe ve belde belediye başkanları, bilim insanları, mühendisler, sanayi kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Rektör Prof.Dr. Mazhar Bağlı ise “Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi gerek akademik çalışmalarıyla, gerekse uluslararası alanlardaki kurmuş olduğu bağlantılarıyla ve yaptıkları işbirlikleriyle gerçekten bizim üniversitemizin gurur kaynağı bir fakülte. Üniversitenin bu ülkeye ve bu şehre çok büyük katkılar sağlayabileceğine inanan biri olarak, bu yönde yapılan her türlü çalışmada bulunmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Eğer bu ve benzeri pek çok çalışmayı stratejik bir akla dönüştürebilirsek bundan yeni bir gelişme, yapı oluşturabileceğimize inanıyorum. İnşallah bunları çoğaltarak hem ilimizin, hem ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak çalışmalarla bir atlama taşı olabilirsek ne mutlu bize. Bu vesileyle bugün burada bulunan siz değerli konuklarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.