TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüm zorluklara rağmen Bucaspor dimdik ayakta!

Bucaspor son dakikaları olaylı geçen mücadelede evinde karşılaştığı Kastamonuspor’u 3-1 yenerek moral depoladı. Aytekin Sümbül öncülüğünde ilk maçına çıkan sarı lacivertli ekip oynadığı güzel futbolla dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tüm zorluklara rağmen Bucaspor dimdik ayakta!

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Yaşadığı mali problemlerden ötürü çok zor bir hafta geçiren Bucaspor, kendi sahasında Kastamonuspor ile karşılaştı. Mücadeleden 3-1 galip ayrılan sarı lacivertli ekip haftayı 3 puanla kapattı.  Müsabakanın son dakikalarında yaşanan bir pozisyon ise maçın önüne geçti. 85. dakikada Bucaspor 1-0 öndeyken, bir Bucasporlu futbolcu sakatlanınca kendini yere bıraktı. Bucaspor’un kalecisi topu dışarı gönderdi. Taç atışıyla topu oyuna sokan Kastamonuspor’dan Youssef Yeşilmen ‘in topu Bucaspor kalecesine atması beklenirken, meşin yuvarlağı kaleye vurdu ve ağlara gönderdi. Golün ardından saha içi karıştı. Bucasporlu oyuncular bir dönem Bucaspor’un da teknik direktörlüğünü yapmış olan Kastamonuspor’un teknik adamı Kemal Kılıç’a koştu. Golün oluşumunu görmeyen Kemal Kılıç ise ne olduğunu anlamaya çalıştı. Tribünlerden de Kemal Kılıç’a tepkiler geldi. Durumu anlayan Kemal Kılıç oyuncularına kendi kalesine gol atma talimatı verdi ve Kastamonusporlu oyuncular kendi kalelerine gol attı ve Bucaspor tekrar öne geçti. Kalan bölümde Onur Alkan ile bir gol daha bulan Bucaspor karşılaşmayı 3-1 kazandı.

“BAŞKAN YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI”

Karşılaşmanın son bölümünde yaşanan olaylar nedeniyle tansiyonun çok arttığı gözlenirken, tribünlerden Kastamonuspor teknik heyeti ve oyuncularına tepkiler dinmedi. Bir grup taraftar tribünlerden sahaya inmek isterken güvenlik güçleri araya girdi. Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan da bizzat sahaya inerek tribünleri yatıştırmaya çalıştı. Tribünleri sakinleştirmeye çalışan Doğan, Kastamonuspor teknik direktörü Kemal Kılıç’a da yaşanan olayı anlattığı görüldü.  Olaylı biten müsabakanın ardından Bucaspor galip gelerek puanını 13’e yükseltti. Bucaspor’un ilk golü ise maçın 25. dakikasında golcü oyuncusu İlyas Çakmak’tan geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.