TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’ye can oluyoruz

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, “Kızılay’a kan veriyoruz, Türkiye’ye can oluyoruz” sloganıyla Kızılay ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında 30 ilçede üyelerinin katılımıyla kan bağışında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye’ye can oluyoruz

E. ÇAĞLA GENİŞ

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, Kızılay ile yürüttüğü ortak çalışma kapsamında İzmir’in 30 ilçesinde kan bağışı organizasyonu düzenledi. Bornova’daki kapanış programına Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır, Bornova Müftüsü Mesut Harmancı, Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, İzmir Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanvekili Ali Kaya, Eğitim-Bir-Sen Bornova Temsilcisi Oktay Taşdemir, şube müdürleri, okul müdürleri ve üyeler katıldı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, kampanyaya dair bilgiler verdi. Bina, şunları söyledi: “Sloganımız açık. Kızılay’a kan veriyoruz, Türkiye’ye can oluyoruz! Biz de bu doğrultuda yıllardır üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Tüm ilçelerimizde iyi organize olarak kampanya boyunca topladığımız kanlarla hayırlı bir iş yaptığımıza inanıyoruz. Kampanyamızın Türkiye’ye örnek olarak kurumlarca da yapılması bizleri ayrıca mutlu etti. Bize kampanya başından beri desteklerinden dolayı Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök’e, İzmir Kan Merkezi Müdürü Burak Yurdakul’a, tüm ekibine, ilçe temsilcilerimize, üyelerimize, AK Parti ilçe teşkilatlarına, kaymakamlarımıza, ilçe müdürlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kan bağışı kampanyalarımız yılda en az iki kere olmak üzere devam edecek. Bununla da kalmayıp organ bağışı ve kök hücre konusunda da üzerimize düşeni yapacağız.”

BU MUTLULUK HEPİMİZİN

Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay ise, “Kampanyayla büyük bir farkındalık yarattık diye düşünüyorum. Bu vesileyle Eğitim-Bir-Sen camiasına kampanyaya ilgilerinden Kızılay adına dolayı teşekkür ediyorum. Onların sayesinde biz eğitim camiasına açıldık, bağışlarımızı artırdık. Bu mutluluk hepimizin” ifadelerini kullandı.

Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ise, Memur-Sen’e yürüttüğü kampanyadan dolayı teşekkür ederek oluşturduğu farkındalıktan dolayı tebriklerini sundu.

Eğitim-Bir-Sen Bornova İlçe Temsilcisi Oktay Taşdemir de, bu anlamlı organizasyonun kapanış programını yapmanın onuru yaşadığını ifade ederek, kampanyaya destek vermeye devam edeceklerini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.