TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi açıldı           

Artuklu Üniversitesi içinde 14 bin metrekare alan üzerinde 12 milyon liraya yaptırılan 4 katlı 70 bin kitap kapasiteli Türkiye’nin en modern ve kapsamlı kütüphanesinin açılışı TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi açıldı           

ADNAN AVUKA/MARDİN

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gittiği Mardin’de açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı Kahraman, beraberinde TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve diğer davetlilerle Mardin Valiliğini ziyaret etti. Kahraman ve beraberindekiler valilik girişinde çiçeklerle ve polis mangasıyla karşılandı. Kahraman, daha sonra valilik şeref defterini imzaladı, Vali Mustafa Yaman ile makamında görüştü.

EĞİTİM ANLAYIŞI

Öze dönüş yapalım derken nesiller arası anlaşmazlıkların arttığını ifade eden Kahraman “Bir kelimenin anlamını bana soran yeğenime lügate bak dedim. Sözlük mü demek istiyorsun cevabını aldım. İlkokullarda okuma kitabı var. Yani okuma. Onun içinde de Ali koş, Ayşe ip atla. Böyle bir eğitim anlayışı. Oysa özümüze dönsek ne güzel zenginlikler var. Babam Osmanlı ikliminde yaşadı. Günlük tutardı, okuma ve yazmaktan çok zevk alırdı. Okumaktan, kitaptan uzak durmak kötü bir şey. Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte görev yapıyoruz. Başarılı bir kardeşimiz. Süleyman Bölünmez ve Ceyda Bölünmez’e Artuklu Üniversitesi içinde bulunan caminin tamamlanmasını üstlendikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Kahraman, “Terörün son bulması için gerekenleri yapıyoruz. Bu bizim geleceğimizin de garantiye alınmasıdır. Çok mesafe kat ettik. Bu noktada Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Gayretleri cesaretlidir. Her türlü takdirlerin ötesindedir. İnşallah Türkiye’mizi öyle bilecekler, diz çöktüremeyecekler, bayrağımızı indiremeyecekler. Bütünlüğümüz koruyacağız, daha ötelere gideceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.