TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ve İnsan sergisi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Deniz Bank’ın desteği ile düzenlenen, 9. Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Yarışması sergisi açıldı Sergi. Sergi, sanatseverler için 25 Mart’ta kadar ziyaret edilebilecek

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 06:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tarım ve İnsan sergisi

MEHMET ŞERİF TOPRAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Daire Başkanlığı’nın Deniz Bank desteğiyle düzenlediği 9. Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Yarışması Sergisi Point Bornova’da açıldı. Sergi 25 Mart’ta kadar açık kalacak. İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Bakan ve Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan’ın açılış konuşmalarının ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Bakan konuşmasında, “Tarım ve İnsan teması ile bir fotoğraf sergisi düzenlendi. Serginin hayırlara vesile olmasını diler emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ

“Tarım ve gıda hayatın her alanında var” diyen Gündoğan, “Sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca yüzlerce fotoğraf arasından seçilerek burada sergilenmeye hak kazanan fotoğraf sahiplerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Neredeyse anne karnından ölene kadar tarım ve gıdayla iç içeyiz. Gıda güvenliğine çok büyük önem verildiğini görüyoruz. Tarımın hayatımızdaki önemini bir kez daha düşünmemiz gerektiğini savunuyorum. Tarımın bir nebzede olsa şehirde yaşayan insanların düşüncelerine farklılık katacağına inanıyorum. Toprakla hayatımızı iç içe anlamlandıran birçok kavram var. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Gerçekleşen bu serginin bir kez daha düşünmemizi sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.