TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stat için bir araya geldiler

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Stadı’nın ruhsat konusunu konuşmak için bir araya gelerek stat için fikir alışverişinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Stat için bir  araya geldiler

MEHMET ŞERİF TOPRAK

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Spor Kulübü’nün 105. kuruluş yıl dönümü ile ilgili TBMM kürsüsünde bir konuşma yapmıştı. Karşıyaka’da yeni yapılacak stat konusunu gündeme taşıyan Sürekli, Karşıyaka’nın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ve yapılacak olan stadın kulübe büyük katkı sağlayacağını söylemişti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a, “Karşıyaka’nın kaybedecek 1 dakikası bile yok. Lütfen ruhsatı verin, stadımıza başlayalım” sözleriyle çağrıda bulunmuştu.

GÜNDEM KARŞIYAKA STADI

AK Parti Milletvekili Sürekli, konuşmasının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı telefonla arayarak randevu istedi. Olumlu yanıt alan Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Sürekli ve Akpınar’ın görüşmesinde masada Yalı’daki Stat Projesi, maddi anlamda zor günler geçiren Karşıyaka Spor Kulübü’nün geleceği, ilçede TOKİ ile birlikte yapılacak işbirliği ve yıkılan devlet hastanesinin arsası vardı.

“KOCAOĞLU POLEMİK YARATIYOR”

Sürekli, daha sonra kentte yerel bir internet televizyonunun programına katıldı. Burada yaptığı açıklamalarla İzmir Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini eleştiren Sürekli, Başkan Aziz Kocaoğlu için, “Polemik yaratıyor” diye konuştu. Sürekli, programda şu ifadeleri kullandı: “İzmir istenilen seviyede değil. İzmir’de projelere iddia edilenin aksine katkı koyuyoruz. Vatandaş oyunu başka bir partiye verebilir ama yerel yönetimleri sorgulasınlar. Büyükşehir Belediyesi başarısız. Halkımız bunu sorgulasın. İzmir’de icraata göre değil ideolojiye göre oy veriliyor. Bunu sorgulamıyorum ama vatandaş seçime kadar yerel yönetimi sorgulasınlar. Bizim temennimiz icraata göre projelere göre oy verilmesi. İzmir iyi yönetilmiyor. Lütfen sorgulasınlar. Büyükşehir Belediye Başkanı polemik yaratıyor. Geçmişte birlikte mecliste çalıştık. Her zaman söylüyordu ‘6 ay kalaya kadar politika yapmam’ ama politikanın alasını yapıyor. Seçime 6 ay kala laf üretilir ama projelerle yarışmak gerek.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.