TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süpoer Lig'e göz kırptı

Milli arayı iyi değerlendirerek ligde kalan maçları kazanmak istediklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Denizlispor galibiyeti sonrası büyük sevinç yaşamasını ‘Süper Lig’ heyecanı olarak yorumlanmasına ise “Her insanın içinde bir aslan yatıyor” diye cevap verdi

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Süpoer Lig'e göz kırptı

KENAN YEŞİL

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 11 maçta 9 galibiyet çıkartmayı başaran ve şu anda ligin en formda takımı olan Altınordu, bir taraftan Play Off’u garantilemek aynı zamanda ilk iki için üst sıralardaki konumunu korumak istiyor. Denizlispor’u Kerim Avcı’nın son dakika golü ile mağlup etmesi ile çok önemli bir eşik maçını geride bırakan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, milli arayı iyi değerlendirerek ligde oynayacakları son 6 maçı da kazanmak istiyor. Futbolda son dakika golü ile kazanmanın büyük bir sevinç, görülmeye değer olduğunu söyleyen Eroğlu, üst sıralara tutunmak için önemli bir maçı geride bıraktıklarını ve ilk 6 için görülse de yukarıya biraz daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Ligin bitimine 6 maç kaldığını hatırlatan Eroğlu, “Ligin boyu kısaldıkça birçok takım sıkıntı yaşıyor. Biz de bunu değerlendirmek istiyoruz. Önemli bir eşik maçı geride bıraktık. 48 puan bizi önümüzdeki gruba tutundurdu. Geride kalan 6 maç var. Sürekli artan performansımız var. 6 maçı kazanmak için maç maç çalışacağız. Milli takım arasını en iyi değerlendireceğiz” dedi.

HER İNSANIN İÇİNDE BİR ASLAN YATAR

Denizlispor maçında attıkları goller sonrasında çok heyecanlı olan ve galibiyet sonrası büyük sevinç yaşayan Eroğlu, bu heyecanın Süper Lig heyecanı olup olmadığı yönündeki sorumuza cevap vererek, “Antrenör olarak bunu ikinci ligde de yaşamıştım. Her insanın içinde bir aslan yatıyor. Bir de takımla yaşadığınız duygular, tesislerde yaptığınız antrenmanlar, çalışmalar var. Bunun sonuca yansıması bizi mutlu ediyor. Antrenör çalıştıklarını sahada uygulanmasını ister. Futbolcu grubum bunu en iyi şekilde uyguluyor. Belki çok geniş bir kadroya sahip değiliz ama her futbolcudan verim alabiliyoruz. Bunları bir araya getirdiğimizde duygu patlaması olabiliyor. Son dakika golü de bizim için çok değerli oldu” şeklinde cevapladı.

ERCE İÇİN MİLLİ AÇIKLAMA

Ümit Milli takıma giden futbolcular için de açıklamalar yapan Eroğlu, bu durumun kendileri için sürpriz olmadığını söyledi. Erce’nin de A milli takıma çağırılabileceği yönünde bir beklentileri olduğunu ancak çağrılmadığını belirten Hüseyin Eroğlu, şöyle konuştu: “Milli takıma oyuncu göndermek bizi gururlandırıyor. U 19’a giden futbolcularımız da var. Oyuncularımızın milli takıma davet edilmesi bizi mutlu ediyor. Bizim misyon ve vizyonumuz milli takımlara futbolcu yetiştirmek, uluslararası futbolcu yetiştirmek. Bu anlayışta devam ediyoruz. Yusuf Acer’in ikinci yarıdaki performansı, Barış Alıcı’nın takıma verdiği katkıyı görüyorsunuz. Aynı zamanda Berke’nin özellikleri ve etkili kaleci olması da var. Belki Erce de A milli olabilir diye düşünüyordum. Ama bu sefer olmadı. O da zamanla milli takıma çağırılacağını düşünüyorum. Çağlar ve Cengiz’in sürekli oynayan oyuncular olması bizi mutlu ediyor. Gelecekte birçok oyuncumuz bu mutluluğu tadacaktır.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.