TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sónar Istanbul yoğun ilgiyle başladı

Sónar Istanbul festivali, müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan programıyla dün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sónar Istanbul yoğun ilgiyle başladı

Zorlu Performans Sanatları Merkezi organizasyonu, Charm Music işbirliği ve Digi.logue co-sponsorluğunda İstanbul'da ilk kez düzenlenen ve müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk gününde, SonarClub sahnesinde Roisin Murphy, HVOB, Weval, Nina Kraviz, SonarLab by Red Bull Music Academy sahnesinde Prins Thomas, Shackleton, Kode9’un performansları ile SonarHall sahnesinde Nonotak, Acca, Atay İlgin, Cem+Rg gibi sanatçıların görsel-işitsel şovları yer aldı.

TÜM BİLETLER TÜKENDİ

5 bin kişinin katıldığı Sónar Istanbul'un tüm biletleri festivalin ilk saatlerinde tükendi. Türkiye'nin birçok farklı şehrinden ziyaretçinin yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda müzikseverin katıldığı Sónar Istanbul, ilk gününde katılımcılara iz bırakan bir festival deneyimi yaşattı. Zorlu PSM, teknik altyapısı ve farklı fonksiyonlara sahip salonları sayesinde aynı anda birçok farklı sanatçının ses, ışık ve müzik odaklı performanslarına ev sahipliği yaptı.

Sónar Istanbul’da ikinci gün, Floating Points, Moderat, DJ Koze, Honne, Nosaj Thing gibi önemli isimlerin performanslarının yanı sıra Digi.logue sponsorluğunda ücretsiz olarak katılımın gerçekleşeceği Sónar +D programında yer alan paneller, ses enstalasyonları, atölyeler ve demolar ile devam edecek. (DHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.