TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyah beyaz hüzün

Altyapısından yetiştiği siyah beyazlı kulüpte 12 yıl futbolcu olarak hizmet veren ve geçtiğimiz yıl takımın başına geçerek şampiyonlukta büyük pay sahibi olan teknik direktör Cüneyt Biçer ile Altay yollarını ayırdı

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Siyah beyaz hüzün

KENAN YEŞİL

Sezona şampiyonluk parolası ile yola çıkan Altay’da teknik direktör Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz yıl Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup play off finalinde Kocaelispor’u penaltı atışlarıyla mağlup ederek 2 sezon aranın ardından yeniden 2'nci Lig'e yükselmeyi başaran Altay’da işler pek yolunda gitmiyor. İzmir'i TFF 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden Altay, son haftalarda alınan kötü sonuçlarla lider Gümüşhanespor’un 4 puan gerisinde kalarak 3. sıraya gerilemesiyle fatura şampiyon teknik adam Cüneyt Biçer’e kesildi.

Ligde oynanan son 2 maçta galibiyet alamayan Altay, bu maçlarda evinde 3-1 öne geçtiği maçta Bugsaşspor'la 3-3 berabere kalmasıyla Altaylı taraftarlar şampiyon teknik direktörü istifaya davet etmişti. Ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Hacettepespor ile golsüz berabere kalan Altay,  lider Gümüşhanespor’un 4 puan gerisinde kalması ise bardağı taşıran son damla oldu.  Altay Kulübü Yönetim Kurulu da teknik direktör Cüneyt Biçer ile bir görüşme yaptı ve karşılıklı anlaşmaya varılarak yolları ayırma kararı aldı. Altay Spor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Biçer ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerleri ve özel yaşamlarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

13 Kasım 2016'da Altay'da göreve başlayan Biçer, toplam 42 maçta 23 galibiyet, 14 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Yönetimin hafta içinde yeni teknik patronu belirlemesi bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.