TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sessiz Şarkılar”la eğlenceli dakikalar

Ege Üniversitesi Eğitim FakültesiÖzel Eğitim Bölümü tarafından “İşaret Dili Şarkı Yarışması” düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Sessiz Şarkılar”la eğlenceli dakikalar

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Hülya Yılmaz, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

14 FARKLI ŞARKI

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yarışmada 14 farklı şarkıyla eğlenceli dakikalar yaşandı. Etkinliğin açılışında konuşan Prof. Dr. Hülya Yılmaz, genç bir fakülte olmalarına rağmen fark yaratan eğlenceli uygulamalara imza attıklarını dile getirdi. Prof.Dr. Yılmaz, “Çok büyük farkındalık yaratan, duyarlılıkla gelişen bu organizasyonda emeği geçen öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

GÖZ DOLDURAN PERFORMANS

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği yarışmada geleceğin özel eğitim öğretmen adaylarının performansları göz doldurdu. Ege Üniversitesi öğretim üyelerinin jüri görevini üstlendiği yarışmada en beğenilen performans ‘Başıma Gelenler’ şarkısıyla Büşra Nur Sapar ve Üveys Yolcu’nun oldu. Dereceye giren yarışmacılara katılımlarından dolayı “Teşekkür Plaketi” verildi.

Etkinlik görevlilerinden Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ercan Canpolat, etkinliği çok beğendiğini belirtti. Kendi ailesinden iki kişinin de işitme engelli olduğunu dile getiren Canpolat, “Böyle bir farkındalık yarattığımız için çok memnunum. Ne yazık ki bu tür aktivitelere çok rastlamıyoruz. Umarım böyle etkinlikler çoğalarak devam eder ve farkındalık artar” diye konuştu. Ege Ajans

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.