TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Servis şoförü cinsel tacizden tutuklandı

İzmir'de okul servis şoförü, farklı zamanlarda birçok kez 3 farklı kız öğrenciye cinsel istismar suçundan tutuklanırken, hakkında 3 kez 5 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 06:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Servis şoförü cinsel tacizden tutuklandı

Hakim karşısına ilk kez çıkan sanık servis şoförü Eldevas A., üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, kendisine iftira atıldığını ileri sürdü.

Bayraklı İlçesi’nde bulunan Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören A.G.K. (14), F.E. (14) ve Y.Ö. (14) okul servisi ile evden okula gidip gelen kız öğrencilerdi. Cumhuriyet Savcısı Sedat Özgün’ün hazırladığı iddianameye göre, okul servis şoförü 63 yaşındaki Eldevas A., 20 Eylül günü okul servisinin en arka koltuğuna oturan kız öğrenci Y.A.’yı yanına çağırıp radyoyu açmasını söyledi. İddiaya göre, ön koltuğa gelen Y.A., radyoyu açmak isterken şoför, 9. sınıf öğrencisi Y.A.’nın göğsünü elledi. Servis şoförü Eldevas A. bu olaydan 5 gün sonra da yine öğrenci Y.A.’yı servisten inerken kolundan tutup koltuğa sıkıştırarak, sevgilisi olup olmadığını sordu ve kız öğrenci tepki vererek kaçtı. Eldevas A., 2 gün sonra ise mağdur F.E.’yi okul servis aracının ön koltuğunda sıkıştırıp kalçasını okşadığı ileri sürüldü.

KIZIN KAFASINI ISIRDI İDDİASI

Servis şoförü Eldevas A. olaydan hemen bir gün sonra okulun bahçesindeki servis aracına binen öğrenci F.E.’yi, kolundan tutup kendine çekerek öpmek istedi. F.E. öpmemesi için direnince iddiaya göre şoför Eldevas A., F.E.’nin saçını tutup kafasını ısırdı.

İFTİRA ATILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ

İlk kez hakim karşısında savunma yapan sanık Eldevas A., kendinden önceki servis şoförlerinin çalıştığı hatta kaçtığı için görevlendirildiğini belirterek, "Bu olayları bence, beni arayıp tehdit eden bayan organize etti. Benim mağdurlar yaşında torunlarım var. Kesinlikle böyle bir suç işlemedim" dedi. Mahkeme heyeti, mağdurların bindiği servis aracındaki öğrencilerin tanık olarak dinlenmesine, kuvvetli suç şüphesinin gösteren somut kanıtların bulunması, suçun niteliği, sanığın serbest kalması durumunda kaçması, saklanması, kanıtları yok etme, gizleme hususlarını dikkate alarak sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.