TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semineri İMGİAD da destekleyecek

Prof.Dr. Ali İlseven, Eğitim Konfederasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı Üsküdar Sultantepe Uzman Uzaktan Öğretim Kurumu İzmir’de Kişisel Gelişim ve ISO Kalite Yönetim Sistemleri alanında vereceği semineri İMGİAD da destekleyecek

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Semineri İMGİAD da destekleyecek

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Eğitime verdiği destek ile bilinen İzmir Mardinli Genç İşadamları Derneği (İMGİAD), yine önemli bir eğitim projesinin içinde yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı Üsküdar Sultantepe Özel Uzaktan Öğretim Kurumu ve yine merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan Eğitim Konfederasyonu tarafından düzenlenen bir seminerde Freud Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali İlseven, katılımcılara ISO Kalite Yönetimi ve Kişisel Gelişim eğitimi verecek. Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek organizasyon, 3 Aralık 2017 günü saat 12.00-17.00 arasında gerçekleşecek. Eğitime katılım ücretsiz olup, dileyenler eğitim sonunda BM üyesi 193 ülkenin tüm özel ve devlet kurumlarında ömür boyu geçerli 18 sertifika, eğitim CD’si ve akıllı hologramlı kimlik kartına da sadece akredite ve vergi ücretini ödeyerek sahip olabilecek. Eğitime verdiği destek ile bilinen İMGİAD ile imzalanan sözleşme gereği projenin bölge koordinatörlüğünü yapan İMGİAD’ın başkanı Erdal Ataklı, “Eğitim faaliyetleri içinde olmayı çok önemsiyoruz. İMGİAD olarak eğitim projelerine sürekli destek vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

“EĞİTİM FAALİYETLERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

İMGİAD’ın gün geçtikçe büyüdüğünü ve örnek gösterilen bir dernek haline gelmesinin eğitim faaliyetlerine verdiği destek ile gerçekleştiğini de dile getiren Erdal Ataklı, “Eğitim ve öğretimin olmadığı yerde ulu önder Mustafa Kemal’in de dediği gibi Çağdaş muasır medeniyetler seviyesine erişemeyiz. Bu sebeple bu tür faaliyetlere önem veriyoruz. Bu faaliyetlere verdiğimiz önem de derneğimizin daha çok saygı görmesine sebep oldu. Gençlerimize de güveniyoruz. Hatta kendi bünyemizde bir gençlik platformu oluşturmuştuk.  Bugünün gençleri yarının işadamları, avukatları, mühendisleri olacak. Bizlerde üzerlerinden desteğimize çekmeyerek bu ülkeye katkı vermek isteyen herkese yardımcı olmaya çalışacağız. Bu proje de eğitime verdiğimiz desteği gösteriyor. Ali İlseven hocamız İzmir’de kişisel gelişim ve kalite yönetimi alanında eğitimler verecek. Bu şekilde istihdama da katkı sağlamayı planlıyoruz. Katılım ücretsizdir. Katılanlar için de bu güne özel olarak, cüzi miktarlarda belirlenen ücretler ile katılım belgelerini alabilecektir” diye konuştu.

Organizasyona katılanlar ayrıca Prof.Dr. Ali İlseven’in yazdığı 27 Avrupa ülkesinde ders kitabı niteliğinde okutulan 16 ders kitabını online olarak okuyabilme fırsatına sahip olabilecekler. İlseven Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Sosyolog ve Aile Danışmanı Deniz Memiş ile Eğitim Konfederasyonu ve Uzman Eğitmen Kadir Danacı’nın da üstlendiği organizasyona katılım göstermek isteyenler bu isimlere ulaşarak bildirmeleri yeterli olacaktır.

İrtibat Tel: Deniz Memiş : 0 553 345 34 41

                    Kadir Danacı : 0 555 893 48 11

                    Erdal Ataklı  : 0 537 951 47 47

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.