TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabahattin Kaya yeniden seçildi       

Mardin Savur İlçesi AK Parti 6. Olağan Kongresi büyük bir kalabalıkla yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sabahattin Kaya yeniden seçildi       

ADNAN AVUKA/MARDİN

Tek liste ile eski başkan Sabahattin Kaya ile arkadaşları seçilirken kongreye;  İl Koordinatörü AK Parti Siirt milletvekili Ömer Ören, 22’nci dönem milletvekillerinden Süleyman Bölünmez, Nihat Eri, AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve yönetim kurulu katıldılar.

Her milletvekili ayrı ayrı birer konuşma yaparak hükümetin ve AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan Güneydoğu’nun en yeşilli ve tarihi sahip olan Savur’a binlerce selam yollayarak; AK Parti olarak eskisinden daha güçlü ve daha aktif bir şekilde 2019 seçimlerine hazırlıklı olduklarını belirttiler.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN

Savur İlçe Başkanı Sabahattin Kaya ise teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Bizimle beraber büyük coşkuya ortak olan İl Başkanımız ve yönetimleri, İl Koordinatörümüze, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Kongre Delegelerimize ve tüm AK Parti Teşkilat ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kongremize katılmak için gelen misafirlerimizin salona sığmayan bir kalabalığa ulaşması da, bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bu vesileyle, yeni oluşturmuş olduğumuz ve delegelerimizin takdiri ile seçilmiş olan yönetimimiz ile Savur ilçemiz için gece gündüz demeden tam kadro çalışmaya devam edecek, güveninize layık olmaya gayret göstereceğiz. Her şey Savur’a daha iyi hizmet için var olacaktır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.