TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rotary’den anlamlı sergi

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’ye bağlı Gündoğdu Rotary Kulübü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle İTO Sergi Salonu’nda anlamlı bir sergiye imza attı

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rotary’den anlamlı sergi

ONURHAN ALPAGUT

Gündoğdu Rotary Kulübü’nün desteği ve ressamlar Hülya Yüksel, Ayşe Kahriman Köseoğlu’nun katkılarıyla açılan ‘Denizler ve Kadınlar’ isimli sergide yer alan resimlerin satışından elde edilecek gelir, Uluslar arası Rotary 2440. Bölge’nin bu sene belirlediği “Eğitimde Fırsat Eşitliği” teması ile kız çocukların eğitimine harcanacak. Sanatçılara ait 24 tane yağlı boya eserin yer aldığı sergi 1 hafta süre ile gezilebilecek.

GELİR KIZ ÇOCUKLARINA

Ressam Hülya Yüksel 2003’ten beri Ayşe Kahriman Köseoğlu ile birlikte çalıştıklarını söyleyerek, “Bizim aynı isimle açtığımız ikinci sergimiz. İlkini eylül ayında İstanbul’da gerçekleştirmiştik. Gündoğdu Rotary Klubü’nün desteği ile aynı temada bir sergi daha açtık. Tamamı ile kendi atölyemizde ürettiğimiz eserler. Satıştan elde edilen gelirin bir kısmı kız çocuklarımıza burs olarak verilecek” dedi.

KADINLAR GÜNÜ DAİMİ KILINMALI

Serginin açılışında konuşan Rotary UR.2440 Bölge Başkanı Lütfi Demir, “Kadınlar olmazsa, olmazımızdır. Hayatta olmamız için onların olması gerekir. Kadınlar Günü’nün daimi kılınması lazım. Kadınlara saygımız sonsuzdur. Saygı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.