TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rotaractlar “Bir Hayatta Sen Kurtar” dediler

Güzelbahçe Rotaract Kulübü, Urla Rotaract Kulübü, İzmir Ekonomi Rotaract Kulübü, Agora Rotaract Kulübü ve Balçova Rotaract Kulübü ortak katkılarıyla gerçekleştirilen “Bir Hayatta Sen Kurtar” projesinin ilk adımı tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rotaractlar “Bir Hayatta Sen Kurtar” dediler

ASİYE ARSLAN

Güzelbahçe Rotaract Kulübü, Urla Rotaract Kulübü, İzmir Ekonomi Rotaract Kulübü, Agora Rotaract Kulübü ve Balçova Rotaract Kulübü’nün ortak düzenlediği “Bir Hayatta Sen Kurtar” projesinin ilk adımı ilkyardım eğitimi, İzmir Ekonomi Üniversitesinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İLK YARDIM EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Dr. Ülkümen Rodoplu’nun katkılarıyla gerçekleşen eğitim de katılımcılara temel ilkyardım bilgileri verilerek bilgilendirme sağlandı. Kırık, çıkık, burkulma, yanık, kanama, zehirlenme, organ kopması gibi konular da nasıl bir ilkyardım yapılması gerektiği eğitim istasyonların da katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca deprem konusunda bilgilendirme yapılarak, deprem çantasında neler bulunması gerektiği ve olası bir deprem anında nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda eğitim verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.