TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reza Zarrab davası açıklaması

Reza Zarrab’ın Amerika’da görülmekte olan davasıyla ilgili konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Reza Zarrab davası hukuki nitelikten çok siyasidir. Bu dava Türkiye’yi Türk milletini köşeye sıkıştırma davasıdır’’ dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Reza Zarrab davası açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 1. Uluslararası Assam İslam Birliği Kongresine katıldı.   Kongrede, geçmişten günümüze yönetim biçimleri ve dünya siyasetindeki güncel sorunlar üzerine çözüm önerileri geliştirildi. Bakırköy’deki bir otelde gerçekleşen kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Assam Başkanı Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, ASDER Başkanı ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Arap ülkelerinin temsilcileri katıldı.

HEDEF MİLLETİ KÖŞEYE SIKIŞTIRMAK

Amerika’da görülmekte olan Reza Zarrab davası ile ilgili konuşan Tüfenkci, ‘‘Reza Zarrab davasına baktığımızda hukuki nitelikten çok emin olun hepsi siyasidir. Bu dava Türkiye’yi Türk milletini köşeye sıkıştırma davasıdır. Mesele başka bir şey değildir, onun üzerinden Türkiye’ye ekonomik anlamda şantajlar yapma noktasında oluşturulan kumpas davalarıdır. Tıpkı 17- 25 Aralık’ta, 15 Temmuz FETÖ darbesinden önce yargı emniyet darbesiyle Türkiye’yi köşeye sıkıştıranlar o gün onu başaramayınca bugün farklı yerlerde bunun kumpası içindeler. Bu dava hukukilikten çıkmış siyasi bir mecraya doğru hızla gidiyor ama Türkiye birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece, ne ekonomik anlamda ne de siyasi anlamda onların istediklerini gerçekleştirmeyecektir. Türkiye her zaman yoluna devam edecektir, Türkiye’nin yoluna devam etmesi bu coğrafyalardaki mazlumların da ümididir. Suriye’den gelen kardeşlerimize de biz kucak açtık, onları mahallelerimize yerleştirdik, kamplarda barındırdık bunları yaparken de tamamen Türk kardeşlerimizin gayretleriyle yaptık, hiçbir rant beklemedik’’ diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.