TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Çocuk Tiyatrosu’na ilgi

Pınar Çocuk Tiyatrosu “Oyun Treni” isimli oyunu ile 86. İEF’de gerçekleşen etkinlikler kapsamında Kültürpark İzmir Sanat Sahnesi’nde, minik sanatseverlerin yoğun ilgisiyle perdelerini açtı

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Çocuk Tiyatrosu’na ilgi

Türkiye’nin dört bir yanında bugüne kadar üç milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan, çocuklara tiyatro sevgisini aşılarken onların kültürel ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla yola çıkan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 19-22 Ağustos 2017’de İzmir Sanat’ta saat 19.00’da “Oyun Treni” isimli oyununu sergiliyor.

Hijyen, dengeli beslenme, spor, arkadaşlık ve bilimin hayatımızdaki yerinin skeçlerle anlatıldığı oyunda, çocuklarla yarışmalar yapılarak mutlu ve sağlıklı yaşamın önemi vurgulanıyor. Neşeli müziklerle, danslarla ve şiirsel bir anlatımla süslenen gösteri, soru-cevaplarla eğlendirirken öğretiyor. İlk gününde yüzlerce minik ziyaretçinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Pınar Çocuk Tiyatrosu, izleyicilerine keyifli saatler yaşatıyor. Oyunun bitiminde ise çocuklarla biraraya gelen Kido Maskot, Pınar Kido dağıtarak hatıra fotoğrafı çektiriyor. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.