TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Petlas Gözgöz’e sponsor oldu

Göztepe Spor Kulübü, AKO Grubu’nun firması olan ve Türkiye’nin tek yerli lastik markası olma özelliği taşıyan Petlas ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Petlas Gözgöz’e sponsor oldu

KENAN YEŞİL

Süper Lig’de Göztepe’nin sponsorları arasına Petlas da eklendi. Türkiye’nin ilk ve tek yerli lastik markası olan Petlas, İzmir’in gözbebeği takımlarından Göztepe Spor Kulübünün resmi sponsoru oldu. Göztepe Spor Kulübünde gerçekleştirilen imza törenine AKO Satış Direktörü Ahmet Candemir, Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mutlu, AKO Pazarlama İletişimi Müdürü Serdar Işık ve AKO İzmir Bölge Müdürü Mehmet Emirsoy katıldı.

“GÖZTEPE’NİN BAŞARISINA EŞLİK EDECEĞİZ”

AKO Satış Direktörü Ahmet Candemir imza töreninde yaptığı konuşmada Göztepe Spor Kulübüne sponsor olmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi. Candemir şöyle devam etti: “Başarı ivmesi her geçen gün yükselen, İzmir’in ve ülkemizin gururu Göztepe Spor Kulübünün resmi sponsoru olduğumuz için mutluyuz. Petlas Türkiye’nin ilk ve tek yerli lastik markası. Ülkemizin değerlerine sahip çıkmayı sorumluluğumuz sayıyoruz. Petlas olarak Göztepe Spor Kulübüne başarılı spor yolculuğunda eşlik edeceğimiz için gurur duyuyoruz.”

“PETLAS, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK”

İmza töreninde konuşan Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mutlu ise, Petlas gibi güçlü ve yerli bir markanın desteğini aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Petlas ve AKO yönetimine verdikleri destek için spor camiası üyesi olarak şahsım adına ve Göztepe Spor Kulübü adına teşekkür ediyoruz. Petlas gibi milli gururumuz olan bir markanın da desteğini alarak yola devam edeceğimizi bilmek mutluluk verici. İnanıyorum ki Petlas, Göztepe Spor Kulübünün gücüne güç katacak”  diye konuştu.

İZMİR BŞB EVİNDE MAĞLUP

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, 2. Hafta erteleme maçında evinde Üsküdar Belediyesi’ne 32-35’lik skorla mağlup oldu. Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-20 geride kapatan ev sahibi ekip, ikinci yarıya daha coşkulu başladı. Farkı uzun süre 1 sayıda tutan mavi beyazlılar, karşılaşmanın son 15 dakikasında etkinliği azalarak salondan 32-35’lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Pervin Şenel Genç ve Spor Direktörü Zeynel Canol da takip etti.

Bu sonuç ile üçüncü mağlubiyetini alan mavi beyazlılar, 2 puan ile 9. sırada kaldı. Konuk ekip ise puanı 4’e çıkartarak 6. sıraya yükseldi. İzmir BŞB, hafta sonu pazar günü Polatlı Belediyesine konuk olacak.

ALTINORDULU MİNİKLERDEN SENSEBALL GÖSTERİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu İş birliği ile düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinliğinde Altınordulu minikler Senseball ile gösteri yaptı. 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. İzmir’de faaliyet gösteren birçok amatör takım, kurulan standlarda İzmirlilere keyifli anlar yaşattı. Altınordu ise portatif penaltı alanı ve U12 Takımı ile Senseball gösterisi yaptı. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kadri Yatkın ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Vekili Ali Salbaş da etkinliklere katılım gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.