TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paul Le Guen resmen Bursaspor’da

Bursaspor’un 2 yıllığına anlaşma sağladığı Fransız teknik adam Paul Le Guen, resmi sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Büyük ve dev bir kulübe geldiğimin farkındayım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Paul Le Guen resmen Bursaspor’da

Yeşil-beyazlı kulübün dün her konuda anlaşma sağladığı Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen, resmi mukaveleye imza attı. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Ali Ay, “10 günden beri hocamızla temas halindeydik. Arkadaşlarımız gittiler, telefonla konuşuldu. Daha önce bir kulüple anlaşmak üzereydi. Ben kendisine teşekkür ediyorum Bursaspor’u tercih ettiği için. Bizde oynayan futbolcularımızla konuşmalar yapmış. Bizim nasıl bir takım olduğumuzu, ne kadar heyecanlı bir camia olduğumuzu onlardan öğrenmiş. İnsanlar heyecanlı camialarda çalışmak isterler. Paul Le Guen bütün dünyanın tanıdığı çok iyi bir isim. Bursaspor tarihinde dünya çağında tanınmış birkaç hocadan bir tanesi. Kendisine çok güveniyorum. Yeni bir kadro oluşturacağız. Artık kötü günler görmek istemiyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

HAYALPEREST DEĞİLİM

Deneyimli çalıştırıcı Le Guen ise, “Başkanımıza güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Büyük ve dev bir kulübe geldiğimin farkındayım. Sizin de bundan emin olmanızı istiyorum. Burada hedefler yüksek ve ben bu baskıda çalışmaya hazırım, bunun için geldim. Başarılar kazanmak için ben de sizin kadar istekliyim. Ben bir hayalperest değilim, gerçekçi bir adamım. Zor geçen bir sezondan sonra bizim atacağımız ilk adım toparlanma adımı olacak. Siz ne kadar istekliyseniz ben de o kadar istekliyim bunların kazanılması adına. Güçlü bir kadro kuracağız ve en iyilerle rekabet edeceğiz” diye konuştu. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.