TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

On binler bir araya geldi

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
On binler bir araya geldi

ADNAN AVUKA/MARDİN

Mardin’de Kadir Gecesi nedeniyle binlerce Müslümanlar camilere koşarak bu mübarek günde Allah’a yalvarıp günün önemini yaptıkları namaz kılarak geçirdi. Tarihi Kasımiye Medresesi, Fuat Yağcı, Kuba, Ulucami, Şehidiye Cami ve birçok tarihi camiye akın eden Müslümanlar’ın kimi sahura kadar kimi sabaha kadar Allah’a ibadet etti.

Tarihi Kasımiye Medresesi’nde Kadir Gecesi’ni namaz kılarak geçiren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, eşi Avukat Gülseren Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22’nci Dönem Bağımsız Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, vali yardımcıları, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve binlerce Mardinli katıldı. Namazdan sonra Milletvekili Ceyda bölünmez Çankırı, valinin eşi Gülseren Yaman kadınlarla sohbetler ederken vali, Süleyman Bölünmez ve diğerleri çay içerek sohbet etti.

KANDİL SİMİTİ DAĞITILDI

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kandil Gecesi nedeniyle hemen hemen bütün camilere binlerce kandil simidi dağıttı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.