TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar açılmadan dev operasyon

Mardin’de okullar açılmadan önce il ve ilçelerde yüzlerce narkotik  ve asayiş polis ekipleri uyuşturucu operasyonları yaptı. Bazı kişilerde gözaltına alındı. Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, “Hiç kimse çocuklarımızı zehirlemeyecek, kötü alışkanlıkların okullara sokulmasını için vermeyeceğiz. Bunu herkes bilsin. Özellikle Kızıltepe İlçesi halkının bize yapmış olduğu yardımdan dolayı onlara teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Okullar açılmadan dev operasyon

ADNAN AVUKA/ MARDİN

Onar, “Bu çocuklar hepimizindir. Bu çocuklar  ülkenin geleceği olan insanlardır. Herkes kendi çocuğunun geleceğini ve  istikbalini düşünmesi gerekir. Biz devlet olarak bu yavrularımızın daha iyi yetişmesi ve istikballerini garantiye alabilmek için var gücümüzle kötülüklerden uzak tutmayı hedefliyoruz. Fidan gibi yetişen yavrularımızı pisliklere yedirmeyeceğiz , bunu herkes bilsin” diye operasyonlara sık sık devam edebileceklerini belirtti.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Mardin il Emniyet Müdürü Hasan Onar “ Okullar açılıyor başta öğretmenlerimize bu ulvi  görevlerinde başarılar diler hayırlı dersler temenni ederim. Ancak  öğrenci velilerine de bu konuda büyük görevler düşmektedir. Lütfen çocuklarınıza sahip çıkın, kimlerle oturup kalktıkları ,kimlerle görüştükleri hususunda sık sık öğretmenleri  ile  iletişim kurun ve çocukların derslerini takip  ediniz. Bizimle görüşmek isteyenler için kapımız her zaman açıktır. Gelip çayımızı için ve çocuklarınızın bir sorunu veya problemleri varsa beraberce çözüm yollarını arayalım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.