TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öfkeli koca kendini yakmak istedi

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Öfkeli koca kendini yakmak istedi

Aydın’da şiddet uyguladığı için devlet korumasına alınan eşinin başka bir sığınma evine gönderilmesine öfkelenen 28 yaşındaki Ercan K., bir inşaatın 6’ncı katına çıkıp, üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Ercan K., polisler tarafından güçlükle ikna edilerek, inşaattan indirildi.

Dün saat 13.30 sıralarında Aydın Kent Meydanı yakınındaki Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Bölge Müdürlüğü binası inşaatının 6’ncı katına çıkan ve elinde benzin bidonu bulunan Ercan K., kendini yakacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Ercan K.’yi binanın tepesinde gören çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine tedbir amacıyla itfaiye ve 112 Acil sağlık ekibi de sevk edildi. Polis, inşaatın tepesindeki kişinin bir süre önce şiddet uyguladığı eşi devlet korumasına alınarak, sığınma evine yerleştirilen Ercan K. olduğunu belirledi. İşsiz ve maddi durumu kötü olan, daha önce de eşinin kaldığı sığınma evi önünde ilaç içerek intihar girişiminde bulunan Ercan K.’yi polisler, elindeki benzin bidonunu bırakıp, aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak, Ercan K., kimseyi yanına yaklaştırmayıp, başka bir sığınma evine nakledildiğini belirtiği eşi gelmeden inşaattan inmeyeceğini söyledi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde görevli polisler inşaata çıkıp, yaklaşık 45 dakikalık bir çaba sonucunda Ercan K.’yi kendisine gereken desteği vereceklerini söyleyip, elindeki bidonu bırakarak inşaattan inmeye ikna etti. Ercan K., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere amsulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülürken, polis soruşturma başlattı. (DHA/AYDIN)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.