TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nur Yerlitaş’a bir suç duyurusu daha

İzmir’de yaşayan işçi emeklisi bir vatandaş, Nur Yerlitaş’ın şehitler için söylediği sözlerden çok incindiğini belirterek, savcılığına suç duyurusunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nur Yerlitaş’a bir suç duyurusu daha
Aliağa’da yaşayan işçi emeklisi İsmail Koca, modacı Nur Yerlitaş’ın sosyal medyada gündeme gelen "Şehitler, mehitler artık bunları duymak istemiyorum" sözlerini bir televizyon programında duyduğunu ve incindiğini, duyarlılık göstererek Nur Yerlitaş hakkında işlem yapılması için Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduğunu dile getirdi. "Ben de askerlik yaptım, şehitler bizim baş tacımız" diyen Koca, medya önünde olan kişilerin, ülkenin en önemli değerleri olan şehitler hakkında dikkatsizce konuşamayacağını vurguladı.

"BU ÜLKENİN VATANDAŞI OLARAK ÇOK İNCİNDİM"

Önceki gün izlediği bir özel kanalda yayımlanan programda Nur Yerlitaş’ın şehitler hakkındaki sözlerini duyduğu andan itibaren manen incindiğini ve sinirlendiğini belirten İsmail Koca, "Kendisi modacıymış, şehitlerimiz hakkında bu şekilde konuşulmasını kabul etmiyorum. Özür dilediği yönünde haberler okudum ancak ben ülkemizin savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimiz hakkında, söyledikleri sözlerin özrü olabileceğini düşünmüyorum. Bu ülkenin vatandaşı olarak Nur Yerlitaş’ın tavrından çok incindim. Tüm vatandaşlarımızın da gerek bu konuda gerekse benzeri durumlarda duyarlı davranarak, hukuki yolları izlemesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.