TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhabirimiz Adnan Avuka ödül aldı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin 32.’sini düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışmasında, muhabirimiz Adnan Avuka, “Süryanilerle Mardin üzerine” başlıklı röportajı ile ödül aldı

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Muhabirimiz Adnan Avuka ödül aldı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin her yıl düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışmasında gazetemizde yayınlanan “Süryanilerle Mardin  Üzerine” başlıklı röportajı ile muhabirimiz Adnan Avuka ödüle layık görüldü. Avuka ödülünü  Diyarbakır Gazeteciler Cemiyeti lokalinde aldı. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, ödül alanları tebrik ederek konuyla ilgili, “Seçkin jürinin değerlendirmesiyle ödül alan meslektaşlarımızı ve bu yıl çok sayıda değerleri eserleriyle yarışmaya katılan meslektaşlarımızı tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu.

“KARDEŞLERİMİZ ADINA ALIYORUM”

Gazetemizin Mardin muhabiri Adnan Avuka, Diyarbakır’daki ödül törenine eşi, oğlu ve iki torunu ile katıldı. Adnan Avuka ödülünü alırken, “Ben bu ödülü memleketim olan Mardin halkının asırlardır kardeşçe yaşadıkları ve birlik, beraberlik mozaiği içinde olan  Türk, Kürt, Arap, Süryani, Ermeni kardeşlerimizin adına alıyorum. Çünkü ben İstanbul, Ankara ve Süryani metropoliti sayın Yusuf Çetin ile röportaj yapmak için teklifte bulunduğum zaman, ‘Hayhay sevgili kardeşim kapım her Mardinliye açıktır’ demiştir” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.