TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin muhteşem yıl sonu gösterileri

İzmir’in Menemen İlçesi’ne bağlı Egekent-2 Mahallesi’nde 3-5 yaş grubu miniklerle eğitim faaliyetlerini sürdüren Çizmeli Kedi Anaokulu muhteşem yılsonu etkinliğiyle tatile merhaba dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 06:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerin muhteşem yıl sonu gösterileri

Çiğli Mektebim Koleji salonlarında yıl boyu öğrendikleriyle ailelerin karşısına çıkan minikler alkışlarla gözyaşlarının birbirine karıştığı bir program sundular.

BÜYÜKLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

Rengarenk giysileri içinde bazen arı, bazen ağaçkakan olan, bazıları sahne heyecanına dayanamayıp annelerini arayan, bazıları coşkuyla havalara fırlayan minikler Müzik Amca’larının eşliğiyle ritim tuttular, Türkçe ve İngilizce şarkıları mimik ve hareketlerle canlandırarak seslendirdiler. Büyüklere taş çıkartır güzellikte söyledikleri İzmir Marşı’yla duygusal anlar yaşattılar.  Sportif hareketlerde gerçekleştirdikleri mizansenlerle sporu da ihmal etmediklerini gösterdiler.

DUYGUSAL ANLAR

Okulun daha küçüklerinin yer aldığı Papatyalar, Menekşeler ve Yoncalar sınıfları yaş gruplarına göre düzenlenmiş oyun ve gösterilerle izleyenleri hayran bıraktı. Önümüzdeki yıl ilkokula başlayacağı için temsili mezuniyet ve diploma töreni yapılan Menekşeler sınıfı öğrencilerinin öğretmenlerine sarılıp dakikalarca gözyaşı dökmeleri ise aileleri de hüzünlendirdi. Okul Müdürü Hatice Sarıçiçek’in teşekkür konuşmasının ardından minikler ve aileler hep birlikte 10.Yıl Marşı’nı söyleyerek birbirlerine veda ettiler. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.