TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin 23 Nisan heyecanı

Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerin 23 Nisan heyecanı

Etkinliğe Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra Urla Belediye Başkan Yardımcısı Emine Sağlam Baş, protokol üyeleri, veliler ve Urla halkı katıldı. 2015 yılında belediye çalışanlarının gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilecekleri Çocuk Bakım Evi’ni hayata geçiren Urla Belediyesi’nin minik öğrencileri 23 Nisan heyecanını yaşadı.

Halk dansları, koro gösterileri ve şiirleriyle izleyicilerin karşısına çıkan öğrenciler gösterileriyle hem güldürdüler hem de duygusal anlar yaşattılar.

Çocuklar bizim geleceğimiz diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Geleceğimiz onlara emanet. Onlar bizim en kıymetlilerimiz. Çocuklarımız daha iyi koşullarda eğitim alsın diye Çocuk Bakım Evimizi yeniledik. Yeni binamızı 23 Nisan günü çocuklarımızla birlikte açacağız” dedi.

Etkinlik sonunda Urla Belediye Başkan Yardımcısı Emine Sağlam Baş, Urla Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Aynur Karanfil ve Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü İlhan Korkmaz öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak hediye verdi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.