TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik eller tasarım atölyesinde buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Çocuk olmak hakkım, tasarım yapmak farkım” adlı yeni bir projeyle yeni bir tasarım atölyesi daha oluşturuyor

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Minik eller tasarım atölyesinde buluşacak

21 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da Meslek Fabrikası Eğitim Salonu’nda buluşacak olan çocuklar, hem kendi haklarını öğrenecek hem de düşüncelerini aktarabilecekleri bir ortamda logo tasarım eğitimi alacak. Ardından da ‘İzmir Büyükşehir Çocuk Hakları” çalışmalarında kullanılacak logoyu birlikte belirleyecek.

İki oturum halinde gerçekleşecek olan atölye çalışmalarının ilk etabında Çocuk Hakları eğitiminin verilecek. Ardından çocuklar, logo tasarım eğitiminin verileceği ve uygulamaların yapılacağı bir atölyede buluşacak.

LOGOLAR YARIŞACAK

Beş ayrı grup halinde gerçekleşecek logo tasarım atölyesi çalışmalarında her grupta 10 katılımcı çocuk yer alacak ve her masada çocuk hakları konusunda deneyimli eğitmen ve teknik eğitmen bulunacak. Atölye sonunda 5 ayrı logo tasarımı gerçekleşecek. Oluşan logoların teknik kısmına uygun son halinin verilmesi için teknik eğitmen koordinatörü logo çalışmalarını toplayacak. Bu logolar daha sonra www.izmir.bel.tr. adresinde İzmir’de bulunan tüm çocukların beğenisine sunularak bir anket çalışması yapılacak. En çok beğeni alan logo ‘İzmir Büyükşehir Çocuk Hakları” çalışmalarında kullanılacak logo olacak. Projenin anket oylamasına katılmak isteyen çocuklar, 28 Ağustos ile 8 Eylül 2017 tarihleri arasında bu değerlendirmeyi yapabilecek. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.