TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Millet ders verecektir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın, "Hayırda hayır var propagandası yapan hayırsız ve bahtsızlara, ümitsizlik ve karamsarlık tüccarlarına millet referandumda 'Evet' diyerek ders verecektir" dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Millet ders verecektir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın yaptığı yazılı açıklamada referandum sürecinde MHP aleyhtarlığının arttığını belirtti.

Sabit MHP aleyhtarlarının niyetinin öteden beri değişmediğine dikkat çeken Yalçın şunları kaydetti:

"Bugün birçoğu MHP muhibbi, ülkücü sevdalısı ve Türk milliyetçiliği yanlısı gibi görünseler de bu siyaset icabıdır ve asla samimi değildir. Bu güruha mensup olan yazarçizer ve aydın takımı, geçmişte MHP’nin ve Türk milliyetçiliğinin en büyük düşmanı olmuşlar, camiamız ve mensuplarımız aleyhinde yazmadık yalan, söylemedik iftira bırakmamışlardır. Bunların tapon mallarını satacakları bitpazarları artık kapanmıştır. Gayretlerinin sebebi, bu mallarını satabilecekleri yeni pazarlar ve müşteriler bulmaktır. Hedeflerinde kendi illetlerini bulaştırdıkları ve MHP’den kopmasına yol açtıkları değişkenler güruhu, bir başka deyişle müzmin muhalefet vardır. Her iki grubun anayasa değişikliği aleyhtarlığı gibi görünen ortak yanı, aslında değişikliğin kendisi ve muhtevasıyla ilgili değildir. Asıl ortak tarafları, Sayın Devlet Bahçeli ve MHP düşmanlığıdır. Bu düşmanlık ve husumetin nedeniyse Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’nin anayasa değişikliğinin mimarı, güncel politikanın dominant aktörü ve amili olması, inisiyatifin ana muhalefet partisinin elinden kayıp gitmesidir."

EŞİĞİ AŞMIŞTIR

Özellikle sureti haktan görünenlerin bozguncu yayın politikasının da gazeteciliği eski Marksistlerden kopyalamasından, onların mukallidi olmasından kaynaklandığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

“MHP’nin neden anayasa değişikliği sürecinin önünü açtığının ileride daha iyi anlaşılacağına, birçok meselede olduğu gibi bu konuda da MHP’nin haklılığının kabul ve teslim edileceğine şüphemiz yoktur. Nitekim bazı vicdan, feraset ve aklıselim sahibi bilim adamlarıyla yazarlardan bu hakikate işaret eden yorumlar gelmeye başlamıştır. Geleneksel solun medyadaki tellallarının neden Devlet Bahçeli ve MHP düşmanlığı yaptıklarını, kendilerini MHP’li ve Ülkücü olarak tanımlayan ama aslında başkalaşım geçirmiş olan müzmin muhalefet güruhunu yanlarına alarak neden 'Hayır' kampanyası yürüttüklerini doğru olarak izah eden kalem ehli de vardır. Bu ve benzeri aydınlar tahlil ve tespitleriyle, kamuoyunun idrakine intibah ışığı gibi yansımaktadırlar. Şimdilerde sabitlerle değişkenler 'Hayır demezseniz Cumhuriyet elden gider. Bahçeli yazık ediyor güzelim ülkeye' gibi karamsar ifadelerle zihin bulanıklığına, kafa karışıklığına ve ümitsizliğe zemin hazırlanmaktadır. Bunlar; felaket tellalı, yıkım ve kaos borazanıdır. Bunların kitleleri korku, telaş ve ümitsizliğe sevk ederek sonuç alma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. Çok ağır imtihanlardan geçmiş, çok çetin tecrübeler edinmiş olan milletimiz, bu eşiği çoktan aşmıştır. Kamuoyunda korku ve telaş yerine sağduyu, soğukkanlılık ve feraset hâkimdir. 16 Nisan’da galip gelecek olan da aklıselim ve feraset olacaktır. 'Hayırda hayır var' propagandası yapan hayırsız ve bahtsızlara, ümitsizlik ve karamsarlık tüccarlarına millet referandumda 'Evet' diyerek ders verecektir." (İHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.