TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mücadele ediyor

Ligden düştükten sonra kongre kararı alan Bucaspor’da kulübün içinde bulunduğu mali koşullardan ötürü kimse aday olmazken, mevcut yöneticilerden Kemal Acar, kulüp için mücadele eden tek isim olarak göze çarpıyor

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mücadele ediyor

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Geride bıraktığımız sezonu mali ve idari problemlerle uğraşarak geçiren Bucaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’tan düşerek taraftarına büyük bir üzüntü yaşatmış, bunun üzerine başkan Ahmet Doğan kongre kararı almıştı. Kimsenin aday olmadığı seçimli genel kurulda kulübün içinde bulunduğu kötü duruma dur demek isteyen mevcut yönetim kurulu üyesi Kemal Acar’ın başkanlığa aday olarak kulübü tekrar eski günlerine döndürmek için harekete geçtiği fakat destek bulmadığı öğrenildi. 2 haftadır sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik çağrısı yapan Acar, çağrısı karşılık bulmayınca adeta isyan etti. Türk futbolunun 90 yıllık dev çınarının sahipsiz kalmaması gerektiğini söyleyen Kemal Acar, “Yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda başkanlığa adaylığı koydum. Herkes destekledi fakat herkesin alacaklarından vazgeçmesini talep ettim diye herkes desteğini geri çekti. Bucaspor sahipsiz kalamaz” ifadelerini kullandı.

“DESTEKLERİNİ ÇEKTİLER”

Geçtiğimiz haftalarda kulübün içinden geçen sıkıntılı süreçleri ve yaşanan gelişmeleri gazetemize anlatan Bucaspor’un Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Acar, “Geçtiğimiz pazar gecesi bir mekanda yönetim kurulu olarak toplandık. 10’a yakın yönetici, eski başkan Çetin Kayışlı ve mevcut başkan Ahmet Doğan da yer alıyordu. Ben kendilerine başkanlığa aday olduğumu söyledim. Hepsi adaylığımı destekledi. Eski yöneticilerin hepsinin kulüpten alacaklarına, Çetin Kayışlı’nın halı sahadan alacağı paralara itiraz edip vermeyeceğimi söyledim. Bu sözleri söyledikten sonra herkes benden desteklerini çektiler. Sabah bana destek olacağını söyleyenler akşam telefonlarıma bakmamaya başladı. Ama bütün yöneticilerin hesapları incelenmeden kimseye bir ödeme yapılmayacağını ve hepsine tedbir koyacağımı söyledim” diye konuştu.

“TEK BAŞIMA KALDIM”

Bundan sonraki sürecin daha sıkıntılı geçeceğini söyleyen Kemal Acar, Türk futbolunun 90 yıllık dev çınarının sahipsiz kalmaması için elinden geleni yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Kemal Acar, “Yönetim diye bir şey kalmadı. Futbolcularımız gidiyor. Aday bulamıyoruz. Benim istediğim Bucalı iş adamları, Buca’nın esnafları, Buca’da ekmek yiyen tüm herkes takıma el atsın ve gönlünden kopan ne varsa versin. Bugün bile acil ödememiz gereken 125 Bin TL bir meblağ var fakat kimse el atmıyor. Olandan kulübe oluyor. Fakat kimsenin umurunda değil. Göz göre göre 90 yıllık bir kulüp elden gidiyor. Tek başıma kaldım. Bir de yanımda iyi günde kötü günde takımını desteklemeye gelen vefalı Bucaspor taraftarları var” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.