TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marka projeler hayat buluyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘Mahalle Buluşmaları’ programı kapsamında Örnekköy Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Marka projeler hayat buluyor

Uğurlu, ortak yaşam alanları olan Kemalpaşa için daha hayırlı kararlar almak adına her hafta farklı bir mahallenin sakinleri ile bir araya gelip istişare ve değerlendirme yaptıklarını belirtti. “Kemalpaşa’ya bir bütün olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Uğurlu, “Biz bu projelere başlarken herkes bize ‘Siz hayal görüyorsunuz bu projeleri hayata geçirmeniz mümkün değil’ diyorlardı. Basit bir örnek vermek gerekirse yıllık gideri 600 bin TL olan bir kapalı pazaryerinin 600 bin TL’lik yıllık giderini 6 bin TL’ye düşürerek gece-gündüz demeden Kemalpaşa’mızı bir bütün olarak ela alıp hemşerilerimizle istişare ederek bugünlere geldik. Allah’a hamdolsun el değmedik hiçbir yer bırakmadık. İlçemizin her bölgesine ikanlar dahlinde halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet ettik” şeklinde konuştu.

KEMALPAŞA’NIN ENLERİ

Kemalpaşa Belediyesi olarak İzmir’in en yatırımcı belediyesi olduklarını hatırlatan Başkan Uğurlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Kemalpaşa’da ezberleri bozduk. Bunu da çalışarak başardık. Kalıcı eserler ve marka projeler hayata geçirdik. Nüfusa göre Türkiye’nin en büyük sosyal marketi, alanında Türkiye’nin en büyük Gölparkı, Kemalpaşa’nın en büyük camisi gibi hep enleri hayata geçirdik. Ekonomide, eğitimde, kentsel dönüşümde, ulaşımda, çevrede, kültür ve sanatta, sporda Kemalpaşa’yı layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi. Başkan Uğurlu, yaptığı konuşmanın ardından vatandaşları dinleyerek notlarını alıp, vatandaşların talep ve beklentilerine imkanlar dahilinde en hızlı bir şekilde karşılık vereceklerini sözlerine ekledi. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.