TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardinliler iftarda buluştular

İzmir Mardinliler Federasyonu, Ramazan ayı nedeniyle önceki yıllarda vefat eden Mardinli aile büyükleri için bir iftar yemeği düzenledi. İftara çok sayıda Mardinli vatandaş katılım sağladı

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 06:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardinliler iftarda buluştular

SULTAN GÜMÜŞ

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF), Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında iftar yemeği düzenledi. Geçtiğimiz yıllarda vefat eden Hacı Mehmet Tunç, Muhammed Ömer Tunç ve Mihdiye Tunç’a atfedilen iftar yemeğine Mardinliler yoğun ilgi gösterdi.

Kuran’ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Remzi Er’in Kuran tilaveti de yaptığı yemeğe İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç, dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve İzmir’de yaşayan Mardinliler katıldı. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde Mardinliler, birlik ve dayanışma mesajı verdi. Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı iftara İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da katıldı.

İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendiren bir ay olduğunu ifade ederek, “Bugün bizi bir araya getiren bu mübarek ayda bize düşen, birliğimizi güçlendirmektir. Ayrıca biz Mardinliler için büyük değer taşıyan aile büyüklerimiz Hacı Mehmet Tunç, Muhammed Ömer Tunç ve Mihdiye Tunç’a Allah’tan rahmet diliyorum. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara da ayrıca teşekkür ederim” dedi. İftar yemeği Remzi Er’in okuduğu dualarla sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.