TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardinli vatandaş 3 kilometre yürüdü

Mardin’de birçok kişi Dünya Yürüyüş Günü münasebetiyle Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yürüyüş etkinliğine katılım sağladı

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardinli vatandaş 3 kilometre yürüdü

ADNAN AVUKA/MARDİN

Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle tertiplenen yürüyüşe  başta Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Mardin Devlet Hastanesi Baştabip Mehmet Acu, ilin daire müdürleri ile personelleri  olmak üzere yüzlerce sağlıkçı ve vatandaş katılarak 3 kilometrelik yol yürüdüler. Cumhuriyet alanından 15 temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’na kadar yürüyen halk Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı  tarafından davullarla karşılandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’na  kadar gelen yürüyüşçüler, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan gösterileri izledi ve burada çorba ve elma ikramından yararlandı. Sağlık Müdürü Mehmet Derviş yaptığı kısa konuşmasında  ise şöyle seslendi: “Bugün Dünya Yürüyüş Günü’dür. Yürüyüşlerin insan sağlığı için büyük bir fayda sağladığı herkesçe bilinmektedir. Hani bir söz vardır; ‘Spor yap, sağlığına kavuş’, onun için sadece bugün değil her zaman insanlar spor ve yürüyüş yaparak sağlıklarını muhafaza etmekte büyük bir fayda  sağlayacakları gibi, insanların yaşam ömürleri de uzamaktadır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.