TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de yılın doktoru seçildi

Halk Sağlığı Uzman Doktor Mehmet Zülküf Şahin, yüzlerce doktorlar arasında Mardin ve ilçe doktorlar arasında yılın doktoru seçildi. Ömerli İlçesi aile hekimliğinde görev yapan 34 yıllık doktor genç nesil doktorlara taş çıkartırcasına görev yapmakta

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardin’de yılın doktoru seçildi

ADNAN AVUKA/MARDİN

Halk Sağlığı Uzman Doktor Mehmet Zülküf Şahin, yüzlerce doktorlar arasında Mardin ve ilçe doktorlar arasında yılın doktoru seçildi. Ömerli İlçesi aile hekimliğinde görev yapan 34 yıllık doktor genç nesil doktorlara taş çıkartırcasına görev yapmakta.

YAZ KIŞ DEMİYOR

Türkiye’nin çeşitli illerinde baştabiplik, hastane yöneticiliği yaparak Doğu ve Güneydoğu illerinde adeta hızır gibi hastalarına yetişen halk sağlığı doktoru Şahin, “Biz doktorluk yemininde ne demişsek onu yaparız” diyerek halen Ömerli İlçesi Halk Sağlığı Uzmanı olan Aile Hekimi Uzman Doktor Zülküf Şahin, “Din, dil, ırk ne olursa olsun benim için insanlar önemlidir” diyerek yaz, kış demeden en zor günlerinde çoğu zaman at üzerine binerek hastasına gidiyor, bazı zamanlarda ise kilometrelerce yürüyor. Hastasına ulaşmak için koşan bir doktor Zülküf Şahin. Bir otelde yapılan törende Yılın Doktoru Plaketi’ni, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Sağlık Müdürü Saffet Yavuz’dan alan Halk Uzmanı Doktor Zülküf Şahin, “Bu benim için çok önemlidir çünkü çocuklarıma bırakacağım en önemli mirasdır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.