TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor

Konak Tramvayı’nda yarından itibaren yeni bir etaba geçiliyor. Hattın Üçkuyular bağlantısı için Fahrettin Altay Meydanı’ndan sahile bağlanan Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’nin bir bölümü, 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı’nın hat imalat çalışmaları kapsamında yarından itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak. Bu kapsamda Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’nin Eski Vergi Dairesi ile Fahrettin Altay Metro İstasyonu arasında kalan bölümü tamamen trafiğe kapatılacak. Fahrettin Altay Meydanı’ndan sahile bağlanmak isteyen taşıt sürücüleri, alternatif olarak belirlenen Deniz Feneri Sokak’ı kullanacak. Çalışmalar sırasında, Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’ni kullanan araçlar, sahil yolu katılımını Deniz Feneri Sokak üzerinden sağlayacak. Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Caddesi’nde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 30 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

NEFES KESEN TEMPO

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı güzergahı üzerinde bulunan Şair Eşref Bulvarı’nda hat imalat çalışmalarına Lozan Meydanı ile Alsancak Camii arasında geçtiğimiz aylarda başlamış ve Montrö Meydanı hariç olmak üzere bu çalışmaları Gazi Bulvarı’na kadar tamamlanmıştı. Diğer yandan da Ali Çetinkaya Bulvarı, Gazi Bulvarı (yol geçişleri hariç), Alsancak Sait Altınordu – Vahap Özaltay Meydanları arasındaki Alsancak Gar Geçişi ile Şair Eşref Bulvarı – Gazi Bulvarı kesişimi üzerindeki çalışmalar bitirilmişti. Halen, Cumhuriyet Bulvarı ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, Meles Köprüsü ile Halkapınar Depo Sahası arasında kalan Halkapınar Geçiş Köprüsü’nün üzerinde, Ziya Gökalp Bulvarı’nda ve Sait Altınordu Meydanı’nda hat imalat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.