TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasım Akdağ görevi devraldı

Yapılan kongreyle Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı seçilen Kasım Akdağ, önceki gün görevi teslim aldı. Akdağ, ilçe binasında kurulacak kütüphane için partililere kitap çağrısında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kasım Akdağ görevi devraldı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Buca’da geçtiğimiz hafta sonu yaptığı kongrede 2 oy farkla eski başkan Çağdaş Kaya’nın önünde seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Kasım Akdağ, önceki gün görevi teslim aldı. CHP Buca İlçe binasında gerçekleştirilen törenle görevi teslim alan Akdağ, daha önce sosyal medyadan partililerin çiçekle değil kitapla gelmesi çağrısını yineledi. İlçe binasına bir kütüphane oluşturmak için bu çağrıyı yapan Akdağ’ın çağrısına uyan partililer de törene getirdikleri kitaplarla katıldı. Akdağ, “İlçemizde kitaplık oluşturacağız. Partililerimize sesleniyorum; çiçek yerine kitap getirin. Kadınlarımız, çocuklarımız buraya geldiğinde mutlaka ve mutlaka kitap okuyacaklar” ifadelerini kullandı.

“ELEŞTRİYE AÇIĞIZ”

Partililerin daha aktif bir katılım içinde olması çağrısı da yapan Akdağ, “Bundan sonra sık sık danışma kurulları yapacağız. Orada bizi eleştirin. Eleştirilmekten korkmayacağız. Partiyle ilgili ne söyleyeceksiniz bu masa etrafında bize söyleyin. Bizden kaynaklıysa çeki düzen verelim, yok partiyle ilgiliyse genel merkeze rapor edelim. Ne olur sokaklarda, kahvehanelerde, sosyal medyada tartışmayın. Arayın iki küs varsa biz de barışalım, onları da barıştıralım. Yeter artık. Ortam çok gerildi. Hepimizin hedefi 2019 olsun” ifadelerini kullandı.

“HİZMETKARINIZIZ”

Partililerin seçim sürecinde çok gerildiğine de dikkat çeken Kasım Akdağ, seçimde yaşananların unutulması gerektiğini vurguladı. Başkan Kasım Akdağ, “Bir kongre süreci yaşadık. Üstümüzde onun duygusallığı var. Oy verdim, vermedim düşüncesi taşıyanlar var. Herkesin bir kaygısı var. Herkes rahat olsun. Biz sizin evladınız ve hizmetkarınızız. Acısıyla tatlısıyla biz bir aileyiz. Aynı dili aynı üslubu kullanacağız. Sokakta gezerken herkesin CHP’lilerin terbiyesinden bahsetmesini istiyorum. Konuşma üslubumuza kadar her şeye dikkat edeceğiz” değerlendirmelerinde bulundu. Akdağ ve beraberindeki kalabalık törenin ardından Çevik Bir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.