TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da şiir ziyafeti

Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi şiir etkinliklerini aralıksız sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 13:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka’da şiir ziyafeti

Şiir Atölyesi’ne devam eden şairler, bu etkinliklerde görev alarak bir bakıma, kendilerine şiir eğitimi uyguluyorlar. Atölye çalışmalarına katılanların 42’si bir ya da birden çok kitap yayımlamış bulunuyor. Şiirin nasıl kök saldığına, Türk insanının şiirle düşündüğüne, şiirle âşık olduğuna, şiirle felsefe yaptığına, şiirle duygularını ortaya koyduğuna ilişkin sosyolojik bir gösterge bu.

ÜCRETSİZ ETKİNLİK

Yarın saat 14.00’te Karşıyaka belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Şiirsiz İnsan Yalnızdır!” adlı etkinlik 7’den 70’şe herkese açık ve ücretsizdir.

ŞİİR ZİYAFETİ

Şair Aslıhan Tüylüoğlu’nun sunuculuğunu yapacağı bu etkinlikte şairlerin şiir anlayışları yansıtılacak, katılımcı şairler kitaplarını imzalayacak, Veysel Çolak ise “Türk şiiri büyük bir şiirdir!” içerikli, şiirin sosyolojisine ilişkin bir konuşma yapacak. Bunun sonrasında katılımcı şairler, Ahmet Cengiz, Aslıhan Tüylüoğlu, Atakan Kartaltepe, Burak Gözübüyük, Cemalettin Atagan, Dilek Özkan, Durmuş Taşdemir, Emine Çakır, Fatma Aras, Hasan Varol, Hava Köseoğlu, Hüseyin Altan, M. Mazhar Alphan, Mehmet Büyükçelik, Mehmet Rüzgar, Mehmet Taplamacı, Metin Soydeveli, Nedret Çelen, Nermin Akkan, Neslihan Perşembe, Nesrin Beşkardeş Öktemer, Nesrin İnankul, Nilüfer Aydemir Tek, Nüket Hürmeriç, Özlem Tezcan Dertsiz, Selami Şimşek, Semiha Taş Özenç, Seval Arslan, Şerife Çınar, Taliha Değer, Turgay Algan, Vahdettin Yılmaz ve Yaşar Özmen şiirlerini seslendirecek. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.