TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kadın ve Zeytin’ temalı fotoğraflar ödüllendirilecek

‘Zeytine Hayat Veren Kadınlar’ temasıyla bu yıl ulusal ölçekte üçüncü kez düzenlenen dijital fotoğraf yarışmasına başvurular 11 Aralık 2017 günü sona erecek

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 06:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Kadın ve Zeytin’ temalı fotoğraflar ödüllendirilecek

MEHMET ŞERİF TOPRAK

İzmir İş Kadınları Derneği'nin (İZİKAD), kadınlara yönelik geleneksel fotoğraf yarışmasına başvurular sürüyor. Fotoğraf yarışması, sayısal ‘renkli veya siyah-beyaz fotoğraf’ olmak üzere tek dalda düzenleniyor. Amatör ya da profesyonel tüm kadın fotoğraf severlere açık yarışmaya her fotoğrafçı en fazla dört tane sayısal renkli veya siyah-beyaz yapıtla katılabiliyor. Yarışmaya katılacak fotoğraflar kargoyla gönderilmeyecek veya elden teslim edilmeyecek. Yarışma fotoğrafları yalnızca info@izikad.org e-posta adresine internet üzerinden gönderilecek. Yarışmacıların fotoğrafları gönderirken e-posta iletisine açık adreslerini ve telefon numaralarını da yazması gerekiyor.

BAŞKANDAN DAVET VAR

İzmir İş Kadınları Derneği’nin üçüncü ulusal fotoğraf yarışmasına başvurular 11 Aralık 2017 günü sona erecek. Yarışma sonuçları 16 Aralık 2017 tarihinde www.izikad.org alan adlı web sitesinde ve sosyal medya (Facebook, Twitter, Instagram) hesaplarında yayınlanacak. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri ise 20 Aralık 2017 tarihinde, Grand Efes Swiss Otel’de yapılacak törenle verilecek. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraf çekmeyi seven kadınları İZİKAD'ın yarışmasına katılmaya davet etti. Serter, yarışma şartnamesine www.izikad.org/tr alan adlı web sitesi üzerinden ulaşılabileceğini belirtti.

Yarışmanın birincisine 2 bin lira, ikincisine bin lira, üçüncüsüne ise 500 lira para ödülü verilecek. Jüri özel ödülü alan yarışmacı Nikon marka fotoğraf makinesi, mansiyona değer bulunan yarışmacı ise Artlens Fotoğraf Atölyesi’nde bir kur temel fotoğrafçılık kursu kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.