TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de farklılık yaratacak proje

İzmir’e, Türkiye’de benzeri olmayan bir yaşam konsepti geliyor

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir'de farklılık yaratacak proje

ONURHAN ALPAGUT

Erden İnşaat'ın sahibi Mansur Erden, İzmir'de değil belki de Türkiye'de ilk olacak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Menemen'de gerçekleştirilecek Larissa Göl Evleri Projesi'nin yüzde 80'lik dilimi 1+1 dairelerden oluşacak bunun yanı sıra 2+1,3+1 olmak üzere alıcılara seçenekler sunulacak. Toplamda bin 200 konutun inşa edileceği projede kişiye uygun taksitlendirme imkanları ile kişi kira öder gibi ev sahibi olabilecek.

LOKASYONUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

İzmir'de yatırımı gerçekleştirmek için adına uzun bir çalışma yaptığını belirten Erden, “Çalışmalarımız sonucunda ekibimin de yönlendirmesiyle Menemen'de yatırım yapmaya karar verdik. Bu yatırımı yaparken pek çok etkeni göz önünde bulundurduk" diye konuştu. Yatırımı Menemen'e gerçekleştirmeye karar kılan Erden, “Bölge gelişmeye çok müsait, burayı seçmemizde Menemen’in konumu büyük önem taşıyor. Bölgenin üniversiteler bölgesi seçilmiş olması, bir tarafında Foça gibi bir tatil beldesinin yer alması, diğer tarafında Türkiye'de eşi olmayan organize plastik sanayi bölgesinin kurulmuş olması, şehrin trafiğine girmeden Emiralem üzerinde Manisa'ya 35 dakika da ulaşma imkanı, Çanakkale otobanına yakınlığı, sivil havacılık lisesinin burada bulunması, İZBAN gibi modern ve gelişmiş bir toplu taşıma sistemine sahip olması, Körfez Geçişi projesinin bir ayağının Çiğli’de olması, Aliağa Limanının yanı sıra dünyanın 10 büyük limanından biri olan Çandarlı Limanının burada olması, İzmir'in merkezinin yoğunluğu ve kalabalığında ziyade merkezin hemen yanı başında bakir bir bölge olması, gelişmeye hazır bir durumda olması bizi etkilemiştir" diyerek lokasyonun önemine dikkat çekti.

ŞEHRİN İÇİNDE ŞEHİRDEN FARKLI

Bölgenin çok fazla değere sahip olduğunu söyleyen Erden, “Hemen yanı başımızda Sasalı Kuş Cenneti, onun bitişiğinde yine Türkiye’ye örnek bir kuruluş olan Doğal Yaşam Parkı bulunuyor. Burası şehrin içinde ama şehirden farklı... Bölgenin böyle değerlere sahip oluşu İzmir ve Menemen'İ bizim için ideal bir yatırım alanı haline getirmiştir. Son zamanlarda marka firma ve projelerin de özellikle İzmir'e girmesi de bizim ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın göstergesidir" diye konuştu.

YATIRIMA İHTİYACI VARDI

Erden, “Biz burada İzmir’de belki de Türkiye’de ilk, benzersiz bir konseptle yaklaşık 1200 konutluk bir proje başlatıyoruz. Bu projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere konforlu bir yaşam tarzı belirledik. Büyüklük olarak da marka ve eşsiz olacak bir proje bu. İzmir'in böyle bir projeye ihtiyacı vardı. İzmir’de nüfus oranı ve konut açığı verileri ortada. İzmir'in özgür bir yaşama sahip oluşu bizi hep etkiledi. Bu kentin yüzü batıya dönük, modern, sıcak kanlı, sosyal yaşantısı yüksek insanlarının tüm ihtiyaçlarını düşünerek geliştirdik bu konsepti" dedi.

GENÇ YAŞAM KONSEPTİ

Günümüzde iş ve okul sebebiyle, genç kesimin ailelerinden ayrı küçük bir yaşam kurma ihtiyacı da düşünülerek geliştirilen konseptte site sakinlerinin kendilerine vakit ayırabilmeleri için her şey düşünülmüş. Böylece tüm günü iş ve okulda geçiren sakinler, şehir merkezinde ihtiyaçlarını karşılamak için vakit kaybetmek yerine, evlerinin konforunda ihtiyaçları olan her şeyi bulabilecekler. Üniversiteler bölgesinde bulunan proje uygun fiyatları ile de öğrenciler için keyifli bir yaşam alanı olacak. Konsept içinde alışveriş alanı, giyim ve teknoloji mağazası, fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol, tenis kortu, squash, yürüyüş ve koşu parkuru, bowling, sinema, açık anfi tiyatro, hobi bahçesi, hobi odaları, eczane, kuaför, cafe, kamelyalar, göl etrafı barbekü alanları, evcil hayvanlar için bahçe uydu ve fiber altyapısı, ortak alanlar için jeneratör bulunacak. Konseptte konut sahibi olmak isteyenler, projenin kendi bünyesindeki kişiye özel taksitlendirme imkanlarıyla kira öder gibi konut sahibi olabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.